Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
здравейте.
благодаря за играта доста добре направена но имам един мойе би глупав въпрос: как се теглят допълнителни песни?
просто не успях да разбера когато отида в store и отгори ми седе офлайн
Ами като влезна в играта съм си включил интернета и въпреки това като искам да влезна в стора ми дава че съм офлайн.незнам защо така става.Свалял съм си играта от инсталуса
Това обяснява нещата. Само с тази версия тук става - сложи нея, изтегли си каквото искаш, пък после, ако желаеш, си сложи последната версия - нещата ще се запазят.
А този линк от сайта мога ли да го отворя през телефона понеже съм на вилата и нямам комп при мен?значи трябва да си изтрия гитар хирото инсталирано от инсталуса и да го сваля от линка в темата и после си качвам песми пре стора на играта?
Пускаш iFile, отиваш във /var/mobile/Library/Downloads и копираш изтегления .ipa файл във /var/mobile/Documents/Downloads. Вече си готов да го инсталираш чрез installous. Ако пък ползваш install0us, пътят мисля, че беше /var/mobile/Downloads.
Lian,
Storage e offline непрекъснато. Вързан нет през Wi-Fi, 2 преинсталирания, но уви- не ФърФи. Версията не е барната все още или аз съм се оцвъкал някъде?
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!