Защо заблуждаваш хората ! И какво като минава през сървар на опера . Ако страницата ти е шифрована ако ще и през 100 сървара да минава все тая . Сървара няма от къде да има частния ключ а публичния не му върши работа . Ако е хакерски сървар и имитира страницата за разплащане е нещо съвсем друго .SpLiT написа: Само внимавайте, че трафика минава през сървъри на Опера (не ползвайте кредитни карти и други такива докато я ползвате)
Глобул пусна НЕОГРАНИЧЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА 25ЛВ. + 1500мин
Re: Глобул пусна НЕОГРАНИЧЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА 25ЛВ. + 1500мин
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
вече може и iphone да се вземе с тази програмка
Iphone 8 Plus 64 GB
iPad Air 2 (6th Gen) 16GB Wi-Fi
Macbook Air 13' Early 2014
iPad Air 2 (6th Gen) 16GB Wi-Fi
Macbook Air 13' Early 2014
Също може и да се вземе iPhone с преподписване на договора 

Малко пиша в форума , предпочитам да попивам.
Обаче като си говорим за Глобул ми идва да ки купя базука.
Първо занесъх чисто новия си невърлок АйФон и след като ми казаха че автоматични настройки не ставали но могат да го дадат в сервиз да го локтнат към глобул..... добре че ме спряха едни приятели иначе продавача щеше да е умрял плешивец
Да не казвам че главата му отбираше много- за всеки телефон били различни настройките . На въпроса Уиндоус ХР е съсдаден само за един модел на речем на Делл или на Пакард ? Отговора беше ДА. Неговия уиндоус е крактан от Пакард....
Абе неграмотници на по 300 лева заплати.
Та въпроса за "тарифата".
Първите 250 МВ - ако са толкова- минават на най високата скорост която може телефона да постигне спрямо способностите и протоколите за свръзване.
Приятел с HTC HD2 и друг с Ксперия 10 ги броят до 150 .
Не разбрах как могат да се падне под 128Кбс обаче и там имам чувството че съм преди 15 години и ползвам Уиндоус 95 и модем на 64КвС.
След това нета става много тегав .
Особенно в пиковите часове .
Мрежата в София е ОК но я мръднете до Сандански ? Един мейл 2-3 минути. Без атачмънт без нищо , само текст.
Щурото е че ММС получаваш на добра скорост.
Апликейшън стора зарежда тромавичко , но не съветвам да сваляте нещо 5 МВ са една торта и дълго кафе.
И тая тарифа е малко мижи да те лажем.
Ако ще правите справки или само текстови съобщения по мейла -ок, за повече не става .
Лично мнение
Обаче като си говорим за Глобул ми идва да ки купя базука.
Първо занесъх чисто новия си невърлок АйФон и след като ми казаха че автоматични настройки не ставали но могат да го дадат в сервиз да го локтнат към глобул..... добре че ме спряха едни приятели иначе продавача щеше да е умрял плешивец
Да не казвам че главата му отбираше много- за всеки телефон били различни настройките . На въпроса Уиндоус ХР е съсдаден само за един модел на речем на Делл или на Пакард ? Отговора беше ДА. Неговия уиндоус е крактан от Пакард....
Абе неграмотници на по 300 лева заплати.
Та въпроса за "тарифата".
Първите 250 МВ - ако са толкова- минават на най високата скорост която може телефона да постигне спрямо способностите и протоколите за свръзване.
Приятел с HTC HD2 и друг с Ксперия 10 ги броят до 150 .
Не разбрах как могат да се падне под 128Кбс обаче и там имам чувството че съм преди 15 години и ползвам Уиндоус 95 и модем на 64КвС.
След това нета става много тегав .
Особенно в пиковите часове .
Мрежата в София е ОК но я мръднете до Сандански ? Един мейл 2-3 минути. Без атачмънт без нищо , само текст.
Щурото е че ММС получаваш на добра скорост.
Апликейшън стора зарежда тромавичко , но не съветвам да сваляте нещо 5 МВ са една торта и дълго кафе.
И тая тарифа е малко мижи да те лажем.
Ако ще правите справки или само текстови съобщения по мейла -ок, за повече не става .
Лично мнение
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
M-Tel Surf Пакети за пренос на данни Включен трафик Месечна такса Цена на MB извън пакета
M-Tel Surf 2 GB 2048 MB 20,90 лв. 0,10 лв.
M-Tel Surf NonStop Неограничен* 24,90 лв. - след 2.5GB се намалява скоростта
M-Tel Surf NonStop+ Неограничен** 39,90 лв. - след 10GB се намалява скоростта
M TEL първи пуснаха такъв пакет и офертата е също добра, да не говорим, че има много по-разпространенa 3G мрежа, както и HSPA (up to 21 mbits) и EDGE ( не се ползва чист GPRS - up to 236 kbits) - не като глобус само GPRS (до 86 kbits) и 3G (до 3.6 mbits) - да не говориме, че имат най-компетентния съпорт и предоставят възможнст за активация/деактивация, настройки и промяна на повечето услуги, дори е единственият оператор, който предлага премахване на достъп от 3Г мрежата, реални ИП адреси, видео наблюдение, кий контрол и т.н. и т.н. и т.н. а глобус са ШИ"&НИ гърци с не компетентен персонал по магазините и на 123, последното чудо беше - пук на картата - ами идете в магазин - ВАС? - идете в наш магазин, ОК а колко ще струва - АМИ ЗАВИСИ!!??! - аааа! Как така зависи пич - ами зависи, трябвало да обследват сим картата в магазина - ЛОЛ - иначе струвало ОКОЛО 7-8 лв. - абе все едно се обадих на ПАЗАРА - в мтел ми дадоха пук по телефона, обясниха ми подробно някои неща и накрая ми смениха картата безплатно, без да я ОБСЛЕДВАТ в магазина... мтел - глобул - мерцедес - фиат - мтел - глобул - ферари - хонда - мтел - глобул - мотоциклет - велосипед... vivacom няма да ги коментирам, че те нямат проблеми само където нямат покритие, но все пак това си е доста
M-Tel Surf 2 GB 2048 MB 20,90 лв. 0,10 лв.
M-Tel Surf NonStop Неограничен* 24,90 лв. - след 2.5GB се намалява скоростта
M-Tel Surf NonStop+ Неограничен** 39,90 лв. - след 10GB се намалява скоростта
M TEL първи пуснаха такъв пакет и офертата е също добра, да не говорим, че има много по-разпространенa 3G мрежа, както и HSPA (up to 21 mbits) и EDGE ( не се ползва чист GPRS - up to 236 kbits) - не като глобус само GPRS (до 86 kbits) и 3G (до 3.6 mbits) - да не говориме, че имат най-компетентния съпорт и предоставят възможнст за активация/деактивация, настройки и промяна на повечето услуги, дори е единственият оператор, който предлага премахване на достъп от 3Г мрежата, реални ИП адреси, видео наблюдение, кий контрол и т.н. и т.н. и т.н. а глобус са ШИ"&НИ гърци с не компетентен персонал по магазините и на 123, последното чудо беше - пук на картата - ами идете в магазин - ВАС? - идете в наш магазин, ОК а колко ще струва - АМИ ЗАВИСИ!!??! - аааа! Как така зависи пич - ами зависи, трябвало да обследват сим картата в магазина - ЛОЛ - иначе струвало ОКОЛО 7-8 лв. - абе все едно се обадих на ПАЗАРА - в мтел ми дадоха пук по телефона, обясниха ми подробно някои неща и накрая ми смениха картата безплатно, без да я ОБСЛЕДВАТ в магазина... мтел - глобул - мерцедес - фиат - мтел - глобул - ферари - хонда - мтел - глобул - мотоциклет - велосипед... vivacom няма да ги коментирам, че те нямат проблеми само където нямат покритие, но все пак това си е доста

Това човек е за компютри. Само интернет е.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Офертата на глобул е много добра, само да пуснат 4Г на мястото на 3Гс и 3Гс на 3г
със сегашните цени 

не е, може да си го активираш на картата и да си го ползваш и с айфона или с какъвто и да е тел.MtMCooLBG написа:Това човек е за компютри. Само интернет е.

Ама дори и да можеш да говориш през тази карта, каква ти е сметката като нямаш грам минути. ...
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
Тия мисири от Глобул са пуснали нова оферта, която не е никак лоша, но не става за всички:
http://globul.bg/bg/postpaid.18.html?posm=18
За тези, на които не им се чете:
Ако сте на абонаментен план:
GLOBUL Unlimited
GLOBUL Max
GLOBUL Smart
GLOBUL National
GLOBUL TaxOut
GLOBUL TimeStop
може да си вземете неограничен по трафик и ограничен по скорост мобилен интернет за 2.50лв/месец.
За тези, на които не им се чете:
Ако сте на абонаментен план:
GLOBUL Unlimited
GLOBUL Max
GLOBUL Smart
GLOBUL National
GLOBUL TaxOut
GLOBUL TimeStop
може да си вземете неограничен по трафик и ограничен по скорост мобилен интернет за 2.50лв/месец.
Не е зле ,но при 128 kbps ,представете си за каква мизерна скорост става дума.Все пак ако решиш да си потърсиш нещо из някоя търсачка ,не е зле 

Здравейте, съжалявам за глупавия въпрос но като съм на тази тарифа unlimited какво трябва да съм включил 3g или edge? След максимум 24 часа и аз ще съм на неограничен :Р
Няма нужда се изключва каквото и да е за да се чудиш, какво да включиш след това. Най-добре е всичко да ти е включено, телефона си знае работата. Разликата е, че през "3G" е доста по-бърза връзката а "EDGE" не се подържа от Глобул, което значи, че където няма "3G", трафика ще ти е през "GPRS". По-бавничко е но става.
iPhone/5/16gb/iOS6.0.2/iPad2/iOS6.0.1
- TheSoldier
Вече няколко човека споменаха, че тази скорост (128kbit) е много зле. Някой тествал ли е вече тази ограничена скорост и ако да... да сподели мнение. За какво става и за какво не става този интернет. 

iPhone 5 / iOS 7.0
Аз се мъча да го подкарам интернета от Глобул но ми дава че 3g не ми е активно!!!!Чудя се в телефона ли е проблема или в картата!!!!Картата е пробвах на три айфона и все тая???Минаха 24часа от Глобул ми казват да синхронизирам през през ITunes???
Колеги,виваком имат ли аналогичен план за неограничен нет че нещо не откривам,а все пак логично е да не изостават от глобил и ментел 

Колеги, минах от GoWeb 25, който честно казано не ми стигаше за нищо на GoWeb Unlimited 10, за 2,50 на месец.
Непрекъснато сравнявам скоростта...докато бях на "максималната" скорост, която Глобул дават, средно беше около 1000кб/с. Сега, ясно е, че 10мб, които са ми на максималната хвръкват за нула време....средната ми скорост в момента е около 100-110кб/с.
С 3G, 3.0.1, натъпкан с какво ли не, скоростта за мен си е перфектна - зарежда ми значително бързо видео през ютуб, браузвам в гугълърт, влизам си в домашното PC през TeamViewer, слушам си радио онлайн, на мен за 2,50лв./месец това ми е повече от достатъчно.
Разбира се, има и хора, за които не е
Непрекъснато сравнявам скоростта...докато бях на "максималната" скорост, която Глобул дават, средно беше около 1000кб/с. Сега, ясно е, че 10мб, които са ми на максималната хвръкват за нула време....средната ми скорост в момента е около 100-110кб/с.
С 3G, 3.0.1, натъпкан с какво ли не, скоростта за мен си е перфектна - зарежда ми значително бързо видео през ютуб, браузвам в гугълърт, влизам си в домашното PC през TeamViewer, слушам си радио онлайн, на мен за 2,50лв./месец това ми е повече от достатъчно.
Разбира се, има и хора, за които не е

loudidd, нещо не се връзва тази работа.
Нали след като минеш лимита от 10 MB, трябва да паднеш на 128kbps или на около 15 - 16 kb/s.
Ти как така имаш 100 - 110 kb/s ми е много чудно.
Нали след като минеш лимита от 10 MB, трябва да паднеш на 128kbps или на около 15 - 16 kb/s.
Ти как така имаш 100 - 110 kb/s ми е много чудно.
totopz, карай да върви, май освен него никой не го разбира 

**iPhone 3Gs/32GB FU FW4.3.1 JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
Съжалявам, че отговарям толкова късно, но не бях влизал във форума - за измерване на скоростта ползвам приложението на speedtest.net за iPhone. Скоростта ми след изчерпване на 10-те MB е около 100kbps. Изчислявайте го както искате - цялото ми мнение беше, за да кажа, че скоростта е напълно достатъчна, за да ползвам гореизброените функции на iPhone-a! Който иска - да плаща и 30лв. за мобилен интернет 

Относно това на 5 лева ..
Тези 25 мб какво точно са , входящи? след като ги изхабя какво става започва да ме таксува с пари ли?
някой ще ми обясни ли , защото не съм наясно .. с подобни неща.
Относно това на 5 лева ..
Тези 25 мб какво точно са , входящи? след като ги изхабя какво става започва да ме таксува с пари ли?
някой ще ми обясни ли , защото не съм наясно .. с подобни неща.
След изчерпването на тези 25 мб. Скоростта ти намалява, аз съм на 10мб и съм много доволен. Даже и като споделям интернет от телефона на компютъра и на село имам интернет който става горе долу. Подкрепям loudiddd и на мен скоростта след изчерпване на 10-те MB е около 100kbps 

- TheSoldier
Около 1 час разглеждах плановете и на 3те оператора - интернет+минути и най-изгодно излиза на Глобул. Ментел нямат почти никакви безплатни минути (нищо, че и те предлагат неограничен интернет), а Виваком предлагат само до 1500 МВ интернет. Просто за информация.
iPhone 5 / iOS 7.0
- plamen5rov
- Обратна връзка:
И една радостна новина за потърсена административна отговорност от Глобул (от страна на Комисия за Защита на Потребителя) за подвеждащи "неограничени" параметри в рекламите им: http://marinchev.com/?id=267

Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
И аз пуснах едно плакване на КЗП точно за същата тази оферта, но на мен нищо не са ми отговорили.
Според мен КЗП са си доста корумпирали. И преди им писах за един проблем, отговориха ми, но никаква работа не свършиха и замазаха ситуацията.
Според мен КЗП са си доста корумпирали. И преди им писах за един проблем, отговориха ми, но никаква работа не свършиха и замазаха ситуацията.