iPhone 4
Re: iPhone 4
Като свалих снимките на компа и ги отворих на него ми изглеждат по-добре 

-
- Обратна връзка:
Sashiko20 написа:Малко се отклонявам от темата, ама как ти завиждам
ако имаш път към щатско ми драсни на лична да ми дойдеш на гости

До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
-
- Обратна връзка:
аз нарочно съм ги качил 1:1 без каквато и да е обработка или прекомпресиране за да може всеки да си прецени за себе си и да не става развален телефонdidotooo написа:Като свалих снимките на компа и ги отворих на него ми изглеждат по-добре

Мерси за поканата, но така като гледам едва ли някога ще мога да се възползвам от нея...TheGunMan написа:Sashiko20 написа:Малко се отклонявам от темата, ама как ти завиждам
ако имаш път към щатско ми драсни на лична да ми дойдеш на гости

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Само аз ли забелязвам, как къщите на клипа се "накланят" при бързите движения.. ? 

Ами не само ти, и аз забелязвам същото. От бързото движение перспективата се бъгва. (вижда се на пауза как къщите са наклонени)
При бавна скорост от същата гледна точка перспективата е добре. Странно...
При бавна скорост от същата гледна точка перспективата е добре. Странно...
iPhone 5S/16GB iOS 7
Абе, след като стана ясно, че прехваления дизайн на антената в новия iPhone се оказа проблема, а не в софтуера се чудя... Apple точно какви тестове са правили на телефона преди да го пуснат в продажба???
... с ръкавициhousemd70 написа:... същите, които са правили и на iOS4 на 3G ...

Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Миркони написа:Абе, след като стана ясно, че прехваления дизайн на антената в новия iPhone се оказа проблема, а не в софтуера се чудя... Apple точно какви тестове са правили на телефона преди да го пуснат в продажба???
И аз това се питам. Сега като научиха за проблема дори няма да направят нищо за следващите партиди (да кажем да покрият антените със някакъв тънък изолиращ лак или нещо....)
Аз днес си получих iphone 4, купен от Франция. Взех си карта на мтел и си я изрязах за да влезе в микросим трея, защото в близкия мтел магазин още нямаха микросим. Наистина имаше проблеми; като го държа от лявата страна, спадаше до 3 чертички сигнала. Пробвах този http://arstechnica.com/civis/viewtopic. ... &t=1115023 метод, само че с коректор. Това което трябва да направиш, е да намежеш местата на сим картата, където златното се допира до металния трей. Сложих си картата обратно и сега колкото и да го стискам и където и да го държа, сигнала си седи на 5 чертички. Пишете дали ви е помогнало : )
Ще тествам днес, като се прибера
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
Да ти кажа, след като направих restore (след първоначален update към iOS 4) телефона си е държи супер, без първоначалното забавяне, така че не мога да се оплача от iOS 4.housemd70 написа:... същите, които са правили и на iOS4 на 3G ...
-
- supporter
Аз мога. Правих 2 рестора, наистина след втория се държеше по-добре, но пак трагедия. Сложих 3.1.3 - Литна.
-
- supporter
Можеш ли да направиш видео?prodan написа:Аз днес си получих iphone 4, купен от Франция. Взех си карта на мтел и си я изрязах за да влезе в микросим трея, защото в близкия мтел магазин още нямаха микросим. Наистина имаше проблеми; като го държа от лявата страна, спадаше до 3 чертички сигнала. Пробвах този http://arstechnica.com/civis/viewtopic. ... &t=1115023 метод, само че с коректор. Това което трябва да направиш, е да намежеш местата на сим картата, където златното се допира до металния трей. Сложих си картата обратно и сега колкото и да го стискам и където и да го държа, сигнала си седи на 5 чертички. Пишете дали ви е помогнало : )
Видео на микросима ли?playboyko_ написа:Можеш ли да направиш видео?prodan написа:Аз днес си получих iphone 4, купен от Франция. Взех си карта на мтел и си я изрязах за да влезе в микросим трея, защото в близкия мтел магазин още нямаха микросим. Наистина имаше проблеми; като го държа от лявата страна, спадаше до 3 чертички сигнала. Пробвах този http://arstechnica.com/civis/viewtopic. ... &t=1115023 метод, само че с коректор. Това което трябва да направиш, е да намежеш местата на сим картата, където златното се допира до металния трей. Сложих си картата обратно и сега колкото и да го стискам и където и да го държа, сигнала си седи на 5 чертички. Пишете дали ви е помогнало : )
Предполагам на това как държиш телефона от лявата страна (както ти си се изразил по-горе) и чертичките ти остават 5. Тоест доказателство, че не се проявява проблема с антената след фикс-а, който си направил.
iPhone 5S/16GB iOS 7
-
- supporter
@ prodan, видео как държиш телефона с лявата ръка и обхвата не мърда...
- turbocharged
Метода е лекарство ама плацебо
Пробвах с безцветен лак за нокти. Слота за СИМ картата си има покритие там където лягат контактите фабрично. Не е гол метал. Все пак лакирах много фино там където лягат контактите, изчаках да изсъхне и никакъв ефект.
Не променя нищо.

Пробвах с безцветен лак за нокти. Слота за СИМ картата си има покритие там където лягат контактите фабрично. Не е гол метал. Все пак лакирах много фино там където лягат контактите, изчаках да изсъхне и никакъв ефект.
Не променя нищо.
-
- Обратна връзка:
turbocharged написа:Метода е лекарство ама плацебо![]()
Не променя нищо.
Не знам как е на Европейската версия, но на Американската версия на телефона леглото на сим картата е покрито с нещо сиво като боя и това електрически изолира картата от "чекмеджето" /само там където ляга картата/
От сайта iclarified.com вчера излезна информация, че се прави мълчалив recall на iPhone4 но не и заради сигнала, има проблеми с проксимити сензора /май и аз имам такъв/ и ги подменят без да се пазарят.
Човека който е писал за това казва, че на новия телефон който са му дали не можел да възпроизведе проблема със сигнала, но и металната "рамка" изглеждала малко по-различно /възможно е да са й сложили някакво непроводимо и прозрачно покритие/
I've also tried to replicate the signal drop and failure. While I can't say for sure that it is entirely fixed, there is certainly huge improvement
"Също така, се опитах да възпроизведа проплема с падането на сигнала. Не мога да кажа със сигурност, че е напълно решен, но определено има огромно подобрение"
целия текст тук: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=10575
Ето и нещо, което не е за изпускане!
Утре /16 юли/ ще има пресконференция на Apple във връзка с iPhone 4. Часа е обичайния 10 AM PT, което ако не греша е 20:00 часа българско време
Ето и линк http://www.macworld.com/article/152724/ ... rence.html
Утре /16 юли/ ще има пресконференция на Apple във връзка с iPhone 4. Часа е обичайния 10 AM PT, което ако не греша е 20:00 часа българско време
iPhone 5S/16GB iOS 7
TheGunMan написа:turbocharged написа:Метода е лекарство ама плацебо![]()
Не променя нищо.
Не знам как е на Европейската версия, но на Американската версия на телефона леглото на сим картата е покрито с нещо сиво като боя и това електрически изолира картата от "чекмеджето" /само там където ляга картата/
От сайта iclarified.com вчера излезна информация, че се прави мълчалив recall на iPhone4 но не и заради сигнала, има проблеми с проксимити сензора /май и аз имам такъв/ и ги подменят без да се пазарят.
Човека който е писал за това казва, че на новия телефон който са му дали не можел да възпроизведе проблема със сигнала, но и металната "рамка" изглеждала малко по-различно /възможно е да са й сложили някакво непроводимо и прозрачно покритие/
I've also tried to replicate the signal drop and failure. While I can't say for sure that it is entirely fixed, there is certainly huge improvement
"Също така, се опитах да възпроизведа проплема с падането на сигнала. Не мога да кажа със сигурност, че е напълно решен, но определено има огромно подобрение"
целия текст тук: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=10575
Това е един човек и е възможно да си измисля. Защо им е на Апъл да правят тих recacll. НО, ако направят recall (всички iphone 4 се връщат обратно на Апъл и те ти дават нови, напълно работещи), той може да струва 2,5 МИЛИАРДА $. Проблемите с proximity сензора (това което изключва екрана ти като си доближиш телефона до ухото за да спести батерия) може и най-вероятно ще се оправи от iOS 4.1, на което вече има бета. След малко очаквайте и видеото за death grip-a.
P.S. http://www.cultofmac.com/analyst-iphone ... +of+Mac%29 Сайта който цитира Wall Street Journal за 2.5 милиарда $
P.S.S Видеото е качено, съжалявам за ниското качество и за това че не е обърнато. http://vbox7.com/play:fbed2ab7
cache написа:Ето и нещо, което не е за изпускане!
Ще е интересно какво са ни приготвили APPLE особенно като темата е IPHONE 4
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
Надявам се подмяна на устройствата, въпреки загубата, която ще понесът.
iPhone 5S/16GB iOS 7
И аз така, и в БГ да дойдат телефони които нямат проблеми с обхватаcache написа:Надявам се подмяна на устройствата, въпреки загубата, която ще понесът.

iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1