Какви са Ви отзивите за iOS4 на 3G?
Какви са Ви отзивите за iOS4 на 3G?
Здравейте, искам да попитам какви са отзивите за iOS4, защото аз не съм очарован особено. Имам два iPhonе 3G, и съм сложил само на единия iOS4. Забелязвам голяма разлика в поведението на WiFi. В еднакви отстояния от рутера на този с FW 3.1.3 си е с пълен обхват, а на другия с FW 4.0 не е!? Когато се браузва със Сафари дълго време на телефона с FW 4.0 в един момент се рестартира самото Сафари не мога да си обясня защо? FW 4.0 е сложен с рестор, с оригиналния FW 4.0, и после джейл със redsn0w_mac_0.9.5b-3. Ще съм Ви благодарен ако някой сподели наблюденията си за поведението на WiFi-то му спрямо FW 3.1.3 и FW 4.0, благодаря!
iPhone 3G, fW 3.1.3, MF 04.26.08, ФО
iPhone 3G, fW 4.0, MF 05.13.04, ФЗ
Re: Какви са Ви отзивите за iOS4 на 3G?
Защото е направен главно да върви на iPhone 3GS и 4 .... нормално е на 3G да крашва.... това е като да слагаш Vista на PC който е създаден да работи на Windows 98
Не ми трябваше много време, за да разбера че ОС4 не е за 3Г! Чудно ми е как го забелязахте толкоз късно! На практика, прави проблеми с всичко ... и като цяло и с приложенията ... това е факт! gbaggins, не слагай 4-та на другия телефон, ще стане същата боза! Мога да кажа само че преди имах "резачка", а сега си имам ши*ан охлюв! Но ... нека изчакаме поправката пък ще видим тогава!
"Legio Patria Nostra"
Не знам но, смених софта с мой къстъм направен с PwnageTool_4.01 без включен мулти таск и уолпейпър, мисля че телефона се сьбуди, и е много по-буден, и бърз от преди. Сафари обаче пак си крашва след дълго браузване в нета (±30 мин.), и WiFi si остава пак толкова чувствително и капризно...
Пробвах и с къстъм с включени уолпейпър и мулти таскинг с PwnageTool_4.01, но уви не е никак добре!
За момента мисля, че fW3.1.3 си е по добрия вариант.
Забравих да спомена, YouTube не работи и в двата къстъма направени с PwnageTool_4.01!?!
Пробвах и с къстъм с включени уолпейпър и мулти таскинг с PwnageTool_4.01, но уви не е никак добре!
За момента мисля, че fW3.1.3 си е по добрия вариант.
Забравих да спомена, YouTube не работи и в двата къстъма направени с PwnageTool_4.01!?!
iPhone 3G, fW 3.1.3, MF 04.26.08, ФО
И моите впечатления са негативни засега,така че бързо се върнах на 3.1.2 защото много си държа на бързината-мноого му е тегава 4-ката .
Iphone 6S plus,16 GB
Здравейте, при отзивите са позитивни. Определено ми харесва новата версия. Групирането на апликации и единната пощенска кутия са страхотни. Ефектите са по-мазни
с една дума определено си заслужава човек да направи ъпдейте. Помислете след известно време версия 3.1.3 въобще няма да се поддържа както беше спряна поддръжката на 2.0 така че колкото по-скоро минете на 4.0 толкова по-добре.

iPhone 4S 16GB white ФЗ iOS 6.1, No jailbreak
MacBook Pro 13 mid 2010 - OS X Mountain Lion 10.8.2
MacBook Pro 13 mid 2010 - OS X Mountain Lion 10.8.2
както е казал housemd70 - преди имах резачка сега охлюв,точно така беше и при мен,но си го върнах на 3.1.2 и сега пак имам резачка.
То безобразие,не мога да вляза във Photos,сякаш имам 20000 снимки,че зарежда като....
Повечето игри крашват и изобщо всичко е по-бавно...
Този софт е за 3Gs и 4.
То безобразие,не мога да вляза във Photos,сякаш имам 20000 снимки,че зарежда като....
Повечето игри крашват и изобщо всичко е по-бавно...
Този софт е за 3Gs и 4.
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Здравейте
и аз си сложих ос4 на 3г обаче е тотален крах някой може ли да ми помогне и да ме насочи как да се върна към 3 1 3 понеже изчетох целия форум и нищо не откривам плс плс хелп миииии телефона ми стана по-бавен от охлюв и всичко забива
и аз си сложих ос4 на 3г обаче е тотален крах някой може ли да ми помогне и да ме насочи как да се върна към 3 1 3 понеже изчетох целия форум и нищо не откривам плс плс хелп миииии телефона ми стана по-бавен от охлюв и всичко забива
iPhone 3G, 16GB, FW4.0
1. Рестор от DFU mode.
2. Като даде грешка 1015 - ползваш iRecovery или iReb
Същото е като downgrade за 3GS само дето няма нужда да се променя hosts фаила
2. Като даде грешка 1015 - ползваш iRecovery или iReb
Същото е като downgrade за 3GS само дето няма нужда да се променя hosts фаила
а може ли малко повече инфо...или да ме насочиш коя тема да чета - защото не знам какво е DFU mode и iReb - как се ползва
iPhone 3G, 16GB, FW4.0
А как да ползваш търсачката трябва ли упътване?
Понижаване (downgrade) на iPhone 3GS / iPod 3G (Cydia-SHSH)
За DFU mode прочети темата с основните термини в подписа ми или ползвай търсачката.
За DFU mode прочети темата с основните термини в подписа ми или ползвай търсачката.
е не беше особено мил
но ти благодаря - и виж как е написана темата 3ГС и айпод 3г. но наистина благодаря (респект)

iPhone 3G, 16GB, FW4.0
Не бях особенно мил не защото не си намерил темата - щом си нов ми е ясно, че трудно ще я намериш, а че не си направи труда да потърсиш с търсачката DFU mode и iREB след като ти посочих стъпките. 

Аз пък отидох на 4.01 и мисля че е по-добър, естествено без мултитаск....по-бавен от 3.1.2 но не блокира а има и нов бар за сигнала! Винаги съм с последната версия но понякога си патя 

Защо ли не прочетох всичко това преди да сложа iOS4 . Сега иди разбери как да го върна. Явно 3G- то ми е рехаво за iOS4 ,програмите забиват, доста бави ... сега трябва да изчета всики теми ... голям съм Ахмак !
Mдам, нали затова дискутираме и обменяме опит тук! Когато аз сложих новата ОС, нямаше още отзиви и коментари и нямаше кой да каже дали се държи стабилно или не. Сложих я в незнание и сега вече знам че не трябваше. Това е опитът в живота! И затова сега препоръчвам на всеки с 3Г специално да не я слага, затова е и тази тема ... просто трябва да се чете преди да се прави каквото и да е 

"Legio Patria Nostra"
Прав си .Явно си по в час , можеш ли да ме опътиш в смисъл да ми кажеш как да се върна на по стара версия .Просто някакъв линк къде да чета .Всички тези термини ми идват в повече .Толкова бях щастлив когато сложих iOS4 почуствах се като гений 

Пропускаш сътпките с редакцията на hosts файла.
Пропускаш сътпките с редакцията на hosts файла.
Благодаря сега ще чета. А за този хост не те разбрах 

Извиняваи сега чак видях,че ти ми помогна при предната тема .Отидох на Developing после рестарт но в Cydia нещата си бяха същите от което следва,че не мога да направя Downgrade 

Аз вече оревах една тема за Wi-Fi, но днес направо ме смая като ми изкара на една игричка "not enough memory" и започна да ми засича на комикс, дори не можах да го изключа след една минута натискан на слиип бутона, наложи ми се да чакам 3-4 минути преди да успее да се изключи... а пък не е като да няма 2 Гб свободни... както каза колега по горе от резачка минахме на овощарски ножици. Няма да се очудя обаче ако и моето невежество е подпомогнало тая трагедия... но със сигурно ще си ресторваме 3.1.3 : ) жалко че не прочетох преди да упдейтна
iPhone 3G, 8Gb, Prisonbroken
Влезте в Genaral -> Spotlight Search Премахнете всички Spotlight Search, ако не ви трябват разбира се и щте имате по бързо 3G с IOS 4 

An Apple a day keeps the doctor away
и при мене нещо ОС 4ката не върви като хората. много от програмите крашват ... дори Ютуб апликейшъна не работи - ама въобще! иначе мулти таскинга е газарийка само дето не знам за кво ти е ...
струва ми се даже че когато съм през 3Г мрежата рецепшъна е много слаб, едвам 2 чертички лови. май-май и wi-fi-я е станал по капризен както казват някои колеги по-горе. ше видим дали ше го бъде или не този ос 4
, ако ли не даунгрейд му е майката.

добре, а от къде да ги изключа мулти таскинга и тоя прословут уолпейпър (малко ми е странно тая картинка да го товари толко ма щом казвате) да вида дали поне като се оключва няма да забива че мн се нервирам така.. и да питам според вас нацепва и крашва щото е много нестабилен fw-ра или просто на самия телефон му идва у поваче и за по горните фирмуери да забравиме ние с 3г-тата и да не се надявам а да връщам назад. И да спомена че съм с 4.0.1