Радвам се, че има и такава тема вече!
Двата отбора наистина си заслужиха участието на финала. За Испания няма какво да кажа. Те са си хит през последните години и според мен ще вземат купата, макар че Холандия са ми фаворит от самото начало... Просто на втория полуфинал(Испания - Германия) испанците не им дадоха да докоснат топката, така се играе срещу Германия, а не както Марадона(пуска 100 хил. нападателя отпред и един два халфа, немците вземат топката, пробиват(контра-атака разбира се) и вкарват). Иначе аз никога не съм симпатизирал на отбори като Германия, Италия, Франция и т.н., защото все с "клизми" се класират по-напред. Пожелавам на Германия да паднат на малкия финал срещу "Урусите"(и се радвам, че Клозе няма да играе, защото няма да може да подобри рекорда за голове на световни първенства на Роналдо

)
Както казах Холандия са ми фаворит и повечето им футболисти са в добра форма, имат някакъв шанс, но ако и тази година не го вземат загубите им на финали на световни първенства стават три и ще е много гадно за тях.
Успех и на двата отбора и нека стане хубав мач!
пп. Този отбор на Германия няма как да се сравнява с предишните, по простата причина, че половината им играчи са поляци, турци(синове на гастърбайтери) и прочие...