iPhone 4

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
Anares

Re: iPhone 4

Мнение от Anares »

Трябва да призная, че не съм особено впечатлен от качеството на видеоклипчето! Имам чувството, че един много стар ветеран от моя телефонен парк - Nokia N93 прави доста по-качествени клипчета!
Аватар
inetsov

Мнение от inetsov »

Anares, обеден съм че клипчето не е снимано с Айфон 4. А докато чака да купи АЙфон 4
Аватар
Anares

Мнение от Anares »

Аааа, възможно е - ще разберем.
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Имам един въпрос. Ако зема iPhone 4 от Италия дали ще мога да го използвам с глобулска карта ?
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

nasoblg95 написа:Имам един въпрос. Ако зема iPhone 4 от Италия дали ще мога да го използвам с глобулска карта ?
Само ако е фабрично отключен. За подробности питаш в магазина в Италия.
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

MadM@X написа:
nasoblg95 написа:Имам един въпрос. Ако зема iPhone 4 от Италия дали ще мога да го използвам с глобулска карта ?
Само ако е фабрично отключен. За подробности питаш в магазина в Италия.
Ще разпитам в магазина, ако вообще ходя и ще пиша какво са ми казали :)
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Аватар
didotooo

Мнение от didotooo »

До колкото разбрах в БГ iPhone 4 ще се предлага от глобул...Изпратиха ми e-mail.Но за цени още е раничко.
Аватар
VLa-wot

ANTENNA

Мнение от VLa-wot »

Вие може да имате проблеми в резултат на прекомерно количество трафик на нашия сайт Моля, опреснете страницата, ако имате проблеми поръчка.

Изображение

Изображение

Изображение Изображение

линк: http://www.elementcase.com/index.html
Последно промяна от VLa-wot на 09 Авг 2010, 15:53, променено общо 2 пъти.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
cache

Мнение от cache »

Здрасти TheGunMan,

Може ли да ми кажеш дали сим каратата на 4-ката ти окъсява шейната, на която е поставена?
Нещо като на този линк http://www.macrumors.com/2010/06/30/one ... d-results/

Изчетох няколко страници в този форум http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=955742 и някой от потребителите споменават, че са успели да фикснат проблема с антената (за жалост не всички де)

Има някаква логика в това, ако сим каратата опира в шената, тя от своя страна опира в антената а антената в раката и така това да допринася за смущения/загуба на сигнал.
Другото което ме навежда на тази мисъл е, че не всички клиенти на 4ката имат подобен проблем, а очевидно разликата м/у тях е сим картата.
Понеже има около мен 20тина сим карти на различни оператори - реших да ги поразгледам как са устроени. И вярно, има някой, които са направени така че остават 4-5мм пластмаса до контактната площ има и такива, които имат 1 мм, има и други, които изобщо нямат или ако имат някакво разстояние то то е в микрометри.

Та така де, ако ти се експериментира и евентоално сим картата ти дава на късо, можеш да лепнеш един "банд" и да изолираш "късото" да видиш какъв ще е резултата.

Всичко разбира се на своя си отговорност, не искам да те подвеждам, само споделих това, което прочетох току що.

До скоро
iPhone 5S/16GB iOS 7
vladi1

Мнение от vladi1 »

Здравейте имам познати които могат да ми вземат айфон4 от магазина на Епъл в Лондон да разбирам ли от това дето съм го изчел че ще е ФО? А там са им казали че имало разминаване в честотите които се използват в Англия и тези тука. И не били сигурни дали ще работи на нашите а познатата ми каза м-у другото че не били много запознати там. Та тя е на изчакване да и потвардя да го вземам ли?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
lusman

Мнение от lusman »

vladi1 написа:Здравейте имам познати които могат да ми вземат айфон4 от магазина на Епъл в Лондон да разбирам ли от това дето съм го изчел че ще е ФО? А там са им казали че имало разминаване в честотите които се използват в Англия и тези тука. И не били сигурни дали ще работи на нашите а познатата ми каза м-у другото че не били много запознати там. Та тя е на изчакване да и потвардя да го вземам ли?

Приятел незнам как искаш да ти го вземат, като по магазините в Англия го няма в наличност и ще има наличност чак Август месец.
Най бързо може да се поръча от онлайн магазина и след 3 седмици ти правят shipping което пак излиза Август, днес е 6.
От глобул както пишат "скоро" най вероятно и те през Август ще го пуснат и незнам дали си заслужава да се купува от Англия.

До скоро...
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
vladi1

Мнение от vladi1 »

Ами днес ми звънна от магазина и можеше да го купи имаше го в наличност
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
lusman

Мнение от lusman »

vladi1 написа:Ами днес ми звънна от магазина и можеше да го купи имаше го в наличност
Няма смисъл да спорим дали го има или не, ама каква е логиката там да го има а от онлайн магазина да има чак след 3 седмици доставка? както и да е.
Дано си го гупиш.
Пиши да се похвалиш ако има си го взел
vladi1

Мнение от vladi1 »

Нали ти казвам званна ми и ми вика да го купвам ли? Обаче и казали там за тези неща с честотите, които аз неразбирам и аз затова и казах да изчака
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
lusman

Мнение от lusman »

vladi1 написа:Нали ти казвам званна ми и ми вика да го купвам ли? Обаче и казали там за тези неща с честотите, които аз неразбирам и аз затова и казах да изчака

Не мисля че трябва да има проблем ама нека колегите кажат и те мнение
vladi1

Мнение от vladi1 »

Бил някакъв нов там от персонала и не бил много в час.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
lusman

Мнение от lusman »

vladi1 написа:Бил някакъв нов там от персонала и не бил много в час.
Знаеш ли в кой от магазините в Лондон са ходили?
vladi1

Мнение от vladi1 »

Немога да ти кажа незнам
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
cache

Мнение от cache »

На сайта на Apple UK пише, че ако си поръчаш телефона онлайн от техния сайт, ще го получиш SIM FREE. Пише също, че доставката е 3 седмици (става дума за доставка в UK). Аз лично нямам представа дали ще е SIM FREE ако си го купиш от магазин на Apple в UK, но можеш да кажеш на тези твои познати да се обадят на 0800 048 0408 (телефона съм го взел от сайта на Apple UK http://store.apple.com/uk/browse/home/s ... OTY2ODA2OQ) и да питат дали телефона ще е SIM FREE ако го закупят от там. Колкото до честотите, телефона ще работи в България.

Успех!
iPhone 5S/16GB iOS 7
lusman

Мнение от lusman »

cache написа:На сайта на Apple UK пише, че ако си поръчаш телефона онлайн от техния сайт, ще го получиш SIM FREE. Пише също, че доставката е 3 седмици (става дума за доставка в UK). Аз лично нямам представа дали ще е SIM FREE ако си го купиш от магазин на Apple в UK, но можеш да кажеш на тези твои познати да се обадят на 0800 048 0408 (телефона съм го взел от сайта на Apple UK http://store.apple.com/uk/browse/home/s ... OTY2ODA2OQ) и да питат дали телефона ще е SIM FREE ако го закупят от там. Колкото до честотите, телефона ще работи в България.

Успех!
Само ако го купиш от APPLE STORE UK е SIM FREE !!! Не напразно пише ! Имам познати които са си зели от там.
vladi1

Мнение от vladi1 »

Ами дали ще е от сайта или от магазина мисля че е едно и също
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
lusman

Мнение от lusman »

vladi1 написа:Ами дали ще е от сайта или от магазина мисля че е едно и също
Едно и също е
cache

Мнение от cache »

lusman написа:
cache написа:На сайта на Apple UK пише, че ако си поръчаш телефона онлайн от техния сайт, ще го получиш SIM FREE. Пише също, че доставката е 3 седмици (става дума за доставка в UK). Аз лично нямам представа дали ще е SIM FREE ако си го купиш от магазин на Apple в UK, но можеш да кажеш на тези твои познати да се обадят на 0800 048 0408 (телефона съм го взел от сайта на Apple UK http://store.apple.com/uk/browse/home/s ... OTY2ODA2OQ) и да питат дали телефона ще е SIM FREE ако го закупят от там. Колкото до честотите, телефона ще работи в България.

Успех!
Само ако го купиш от APPLE STORE UK е SIM FREE !!! Не напразно пише ! Имам познати които са си зели от там.
Правиш ли разлика м/у Retail Store и Online Store? Къде пише това, което твърдиш едно изречение по-горе? Къде пише също, че условията в двата магазина са еднакви?
iPhone 5S/16GB iOS 7
lusman

Мнение от lusman »

cache написа:
lusman написа:

Успех!
Правиш ли разлика м/у Retail Store и Online Store? Къде пише това, което твърдиш едно изречение по-горе? Къде пише също, че условията в двата магазина са еднакви?
И двата магазина са APPLE, дали ONLINE или RETAIL. Него пише но е ясно.
Имам познати които са си купили от RETAIL STORE SIM FREE.
Да отбележим че цената и в двата е една и съща.
cache

Мнение от cache »

Ок, щом твоите познати потвърждават това, значи е така. Аз само цитирах точно това, което пише в сайта им. На мен ясно не ми стана, от това, което не пише :)
Както и да е, важното е vladi1 да не се подведе и да си вземе локнат.
iPhone 5S/16GB iOS 7
Публикувай отговор