Смяна на панел - iPhone 3G / 3Gs

Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
Аватар
legaliziran

Смяна на панел - iPhone 3G / 3Gs

Мнение от legaliziran »

Преди време бях обещал да направя подробен матерял за смяна на панел на 3G и 3Gs. Ето и обещаното.
Направил съм няколко словесни грешки, но все пак несъм от най-добрите оратори. =)) В началото на клипа съм объркал малко бройките на винтчетата на платката. Както и без да искам исползвам думите ФЛЕКС което значи лентов кабел, и думата ФРЕЙМ която значи металната рамка на iPhone. Ако някой има въпроси нека да пита. Надявам се темата да е полезна.

Линка за директно гледане с високо качество MP4 формат: http://www.photoshop.com/accounts/e8cc8 ... 4701393b52

Линк за сваляне ниско качество AVI формат: http://dox.bg/files/dw?a=49748a8392

P.S. Който реши сам да си сменя панела на своя iPhone. Прави това на собствен риск.
Последно промяна от legaliziran на 27 Апр 2010, 18:53, променено общо 1 път.
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
intruder

Re: Смяна на панел - iPhone 3G / 3Gs

Мнение от intruder »

При мене не тръгва - дава 'Error' като се опитам да го плейна (с последната версия на flash-a съм).
Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

При мен зарежда няма никакъв проблем. Кажете къде мога да кача видеото за да е по удобно. Големината му е почти 1 GB и дължината му е 58 минути.
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
intruder

Мнение от intruder »

Ами по принцип най-удобно и сигурно е в youtube ама не съм сигурен, как ще понесе 1GB. :))
Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

Пробвах... Не му понася :))
intruder

Мнение от intruder »

Не става ли да му намалиш качеството и да се смачка до по-нормални размери?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

При мен тръгна, но явно ми е слаб нета и много спира за да зарежда. Най-добре е да го качиш някъде от където да може да се изтегли . Някой торент или сайт с свободен хост или FTP.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

intruder написа:Не става ли да му намалиш качеството и да се смачка до по-нормални размери?
За големината в няма проблем. Ютюб имат изискване да е до 10 минути. Неискам да го компресирам защото се губи качеството.
gorgior Дай идея къде да го кача и го качвам веднага.
victor11

Мнение от victor11 »

Oт буферирането ли е, не знам, но се получава здраво разминаване между картината и звука.
Soze

Мнение от Soze »

Ами при мен още като се появи темата и нямаше още отговори го дръпнах нормално през iPhone със сафари .
119MB формат mp4 . Видеото е един час , половин час е същинската работа и половин час още напразно е снимано !
Ами не е нищо особенно смяната , вярвам че ще успея ако ми се наложи , но винаги след подобни асистенции на мен ми остават болчета и понеже не мързи да разглобявам на ново и да ги монтирам казвам че са сложени в повече !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
victor11

Мнение от victor11 »

Хаха, е ти така може да намериш и излишни части. :))
Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

Наистина работата е около 20 максимум 30 минути. Направил съм го по бавно за да неостават излишни части. :)) Надявам се да е полезно. Сега го качвам на още няколко места видеото.
EH4EB

Мнение от EH4EB »

В дигитален център се продават панели за iPhone , някой има ли представа дали са оригинални ,смисъл качествени ,искам да си сменя панела но се чудя от къде и дали ще мога да се справя сам.
intruder

Мнение от intruder »

Да по принцип са качествени. Смяната на панел не е кой знае какво, но така или иначе не е за всеки. Аз лично не се наемам да го правя и предпочитам да ми го сменят в сервиз, където ще си поемат и гаранцията на това да е качествен панела.
EH4EB

Мнение от EH4EB »

Мерси колега, долу горе поразгледах как стоят нещата със смяната и за това май ще се доверя на някой сервиз при смяната.
Аватар
mi4oto

Мнение от mi4oto »

Най-добре да го занесеш в "Александър сервиз", той се препоръчва и от Дигиталния център и им е оторизираният сервиз(само ако те ти го сложат важи гаранцията), аз поне само на тях бих им се доверил. И аз съм тръгнал да сменям задния панел на 3гс, до сега и на 3те ми предишни ифона, колкото и да ги пазя винаги се цепват, долу при входа за кабела :-S
 Iphone 8 Plus 64 GB
 iPad Air 2 (6th Gen) 16GB Wi-Fi
 Macbook Air 13' Early 2014
Аватар
Substance90

Мнение от Substance90 »

Определено ще ми е полезно това видео съвсем скоро, но има ли начин да се свали от photoshop.com? При мен онлайн звукът върви с нормална скорост, но видеото избързва много и така коментарът е по нещо, което е показано вече отдавна. :-/
Линкът в dox.bg казва:
Несъществуващ файл / папка
Аватар
miscellan30us

Мнение от miscellan30us »

В Фотошоп.ком се разминават много работите (звук, картина) та някой може ли да ми изпрати видеото?
"Човек може толкова, колкото знае!"
-Франсис Бейкън
Аватар
Ненко Вранков

Мнение от Ненко Вранков »

A oт къде мога да се сдобия с нов панел на 3G, White И на каква цена ?
qvor4o4

Мнение от qvor4o4 »

Може ли някой да даде линк към видеото за сваляне,че не мога да го гледам,защото въобще не ми тръгва.
Публикувай отговор