Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аз не видях някъде да казват че ще има отключване и кога точно ще бъде ! Маи всеки си тълкува новините как му се иска ! А иначе е логочно да се минава към тази версия към която излезе първо ънлок или къстам . Всеки има право да си прави каквото иска с телефона и да си го ъпдеитва да която версия му е кеф . Особенно тези с фабрично отключените или тези които без да искат си ги обновяват .
Иначе аз ще си остана 3.1.2 докато не прочета черно на бяло че за еди си коя там версия има 100% отключване.
Аз съм с фабрично отключен iPhone 3GS 32GB и в момента в който iTunes ми предложи да обновя - няма дори да се замисля. Слагам 4-та версия и си свиркам. Jail-а ще го преживея за няколко седмици.
<-=| int21h |=->
MacOS X 10.7.2 Snow Leopard on MacBook Aluminium Core2 Duo 2.4 GHz, 8 GB 1333MHz DDR3, Bluetooth Magic Mouse, Bluetooth MightyMouse
iPhone 3GS 32GB iOS 5.0 NeverLocked
iPhone 4S 16 GB White iOS 5.0.1 MTel Locked
Малко е тъпа тази политика на Apple. Какво ще правят хората с 2G (и аз съм от тези хора)? Да се купува по-нов няма много смисъл при положение, че и iPhone 4 не е кой знае колко по-различен от 2G. Не, че не мога да си взема 3GS или iPhone 4 като излезе, но няма да я има тръпката от купуването на нещо ново.
@ totopz това не е политика, а маркетинг ориентиран към продукта. Нали не очакваш цял живот да караме на 2Г.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Хехе, ми да не го правили толкова хубав 2G или следващите модели да се различаваха радикално от него.
Иначе докато батерията държи, копчетата работят и има софтуер 2G ще си върши работата.
totopz, нищо лично, но - направили са го толкова хубав, за да си го купиш... Сега спират поддръжката за да си купиш по-нов модел. Всичко е с цел печалба. Ако ти държеше Apple нямаше да имаш интерес да ти спрат продажбите и печалбите нали?
Колеги имам следният въпрос. Тъй като вкъщи нямам интернет и ме интересува дали мога някъде от нета да си изтегля новият OS като излезе и след работа да си го инсталирам вкъщи. Т.е. drag and drop на файла в iTunes и така... Някой пробвал ли е? С отключен телефон съм.
Т.е. няма да се излъже ако му сложа готовият файл? Понеже аз може да му пусна нет през tethering-а, но не искам да си го тегли, за да не ми източи квотата.
Файла можеш да си го изтеглиш предварително. В този случай за да ресторнеш трбява да натиснеш Shift (Option за Mac) и ще ти даде възможност да избереш файл, който да ресторнеш. Но на самия iTunes му трябва интернет за да провери дали можеш да ресторнеш фърмуера и за да активира телефона (за активирането е в случай, че не ресторваш активиран custon firmware)
Мерси много за информацията. Нормален firmware ще слагам. Важното е, iTunes да не иска интернет точно след самата инсталация, че тогава tethering няма да има как да е включен.