Здравейте колеги,
Не знам дали мястото на темата е тук и в търсачката не намерих нищо.
Сайлент бутона на телефона ми не работи.Ама никак.Цък нагоре - нищо, цък надолу - пак нищо и звуците винаги си работят... И си зжънка без да му пука - лоша работа... Може ли да се оправи това нещо?
Другия ми въпрос е - ако сложа сим карта на глобул и не задам настройки на интернета или задам 127.0.0.1 дали ще престане да работи перманентно... не ми трябва мобилен интернет?
Iphone 3G 3.1.3 Neverlock 05.12.01
Silent бутон и мобилен интернет
Re: Silent бутон и мобилен интернет
За бутона потърси квалифицирана помощ
в сервиз ! А за нета, настройките са зададени
по подразбиране. Щом сложиш картата, нета тръгва!
За спиране на нежеланият трафик, има теми подробни,
почети и би трябвало да ти помогнат
в сервиз ! А за нета, настройките са зададени
по подразбиране. Щом сложиш картата, нета тръгва!
За спиране на нежеланият трафик, има теми подробни,
почети и би трябвало да ти помогнат

"Legio Patria Nostra"
За нета ползвам програма, но като се рестартира телефона и пак се включва.. Идеята беше да го изсмамя без програма с фалшиви настройки примерно.
Копчето си бачкаше преди 2 3 4 дни преди да го ресторна и преди да го джейлна... след това май не съм пробвал или не си спомням и като стана издънка със звуците ми направи впечатление...
Копчето си бачкаше преди 2 3 4 дни преди да го ресторна и преди да го джейлна... след това май не съм пробвал или не си спомням и като стана издънка със звуците ми направи впечатление...
Значи прочети ръководството : "Как да спрем
мобилният нет..." и виж какво можеш да
направиш по въпроса! А за звуците, сигурен
ли си че са спряли след рестора? Бекъп
връщал ли си?
мобилният нет..." и виж какво можеш да
направиш по въпроса! А за звуците, сигурен
ли си че са спряли след рестора? Бекъп
връщал ли си?
"Legio Patria Nostra"
Интернета засега не ми е голяма пречка.
Звуците не са спирали, а не могат да се спрат
Демек пускам сайлент и пак ми званят хора и саобщения и на работа ми звъни когато не трябва...
Да сиг съм - преди ресторе-а копчето си бачкаше.
Звуците не са спирали, а не могат да се спрат

Демек пускам сайлент и пак ми званят хора и саобщения и на работа ми звъни когато не трябва...
Да сиг съм - преди ресторе-а копчето си бачкаше.
След рестор отново не бачкаше копчето.. и отворих телефона... разгледах го... почистих го.... сега е като нов от вътре, но копчето все още не работи, а изглежда като ново!!
Дали проблема не е софтуерен?
Както и да е - свалих си една програмка Ауто Сайлент Кракер и вече имам и сайлент режим
даже може да работи и автоматично...
Интересното е, че когато цъкна една опция байпас сайлент суич и при всеки звук вибратора се задейства за секунда... а ако е развалено копчето не трябва да става така.Някой хардуерист да ижкаже мнение по вапроса?
Дали проблема не е софтуерен?
Както и да е - свалих си една програмка Ауто Сайлент Кракер и вече имам и сайлент режим

Интересното е, че когато цъкна една опция байпас сайлент суич и при всеки звук вибратора се задейства за секунда... а ако е развалено копчето не трябва да става така.Някой хардуерист да ижкаже мнение по вапроса?