OffMaps
OffMaps
Както подсказва заглавието, OffMaps е приложение, позволяващо разглеждане на карти и тяхното съхраняване в телефона за по-късно ползване в офлайн режим, като нивото на увеличение може да се избира от потребителя. Приложението работи изключително леко и съхраняването на избраната карта е като детска игра - просто заграждате зоната, която искате да съхраните и задавате нивото на детайлност на картата. Ако върху картата сте създали отметки, те също ще бъдат запазени. Самото съхраняване може да отнеме известно време, в зависимост от големината на картата и избраната степен на увеличение.
Download | iTunes
Download | iTunes
Re: OffMaps
Това май се ползва само за главните пътни артерии, а?
На мен не ми показва детайлно градът.

Ми не знам, ползва картите от openstreetmap.org. На мен картите ми се струват съизмерими с тези на гугъл. Тук например са отразени и автобусни спирки, и поликлиники.
Това само за 3G ли е ?
Update 2.5 - добавена е възможност за добавяне на маршрути и тяхното съхраняване за ползване в офлайн режим.
От къде да си изтегля карти за приложението и как да ги инсталирам?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аз си го изтеглих приложението от install0us и от самата програма като влязох ми даде да изтегля оффлайн мап (на Бургас) ... дано съм помогнал 

За тези трите (София,Бурга и Варна) ясно, Въпрос ами е за други градове има ли от къде да изтегля.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Приложението ползва картите от openstreetmap.org. За съжаление за България няма подробни карти за всички градове.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
С 3.6 версията имах проблем - след 30 минути чакане стига до около 70% download и до там....Аз избирам за цялата Прага ,дали в това е проблема ? Понеже ми трябва картата на целия град, а не само определен район.
По-късно като имам достъп до wi-fi ще опитам с последната версия.
По-късно като имам достъп до wi-fi ще опитам с последната версия.