Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Гледай сега като съм със 3.1.3 имам обхват към глобул съответно и сим картата си ми е глобулска като направя доунгрейт и става 3.1.2 със блек рейна и там джейла инсталирам си сидиата и т.н (нямам обхват) и след като рестартирам телефонът както пише в темата отново нямам обхват и телефонът ми се 1 е ипод или итъч. Като му дам рестор с 3.1.3 всичко си е както е било преди / без сидия без нищо /
Сложи му късъм 3.1.3 от DFU режим.И кажи да ли е станало?
lian, така няма да може. Веско, направи следното:
- даунгрейд до 3.1.2;
- след като го докараш до работещо състояние на 3.1.2, просто направи нов рестор с оригинален 3.1.2 и го активирай през iTunes;
- джейл с blackra1n.
- даунгрейд до 3.1.2;
- след като го докараш до работещо състояние на 3.1.2, просто направи нов рестор с оригинален 3.1.2 и го активирай през iTunes;
- джейл с blackra1n.
Добре ще пробвам довечера и ще пиша отново тук за да ти кажа дали е станало 

Щом го ползваш с картна на оператора, към който е заключен можеш просто да направиш jailbreak на 3.1.3 с redsn0w.
Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Да, вариантът, предложен от intruder, ще ти бъде най-кратък и лесен за изпълнение, ако в момента си на 3.1.3. Ако искаш, пробвай първо с него.
Може би грешката ми е че не съм използвал редсноу иначе като го джейлнах всичко беше на 6 само дето нямах обхват на тела 

Сега всичко наред ли е?
Малак проблем имам
ипфоне 3г 16гб бял
вер: 3.1.2 7д11
имей : 01203100..............
модем : 05.11.07
Всичко 6 и след рестарт умира някакви идеи ?
ипфоне 3г 16гб бял
вер: 3.1.2 7д11
имей : 01203100..............
модем : 05.11.07
Всичко 6 и след рестарт умира някакви идеи ?
Новият буутром изисква след всеки рестарт да му пускаш blackra1n.
И 3 G ли вече имат нов буутром !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Някои - да. Refurbished.
-
Здравейте
имам следния проблем
След като сваля и стартирам BlackRa1n
ми дава грешка
blackra1n RC3.exe has encoutered a problem and needs to close.(Грешката с Dont` send)
Пробвас с RC 1 ,2 ,3.Проблема беше същия.Пробвах на лаптопа си същия проблем.
Свалих го от официалния сайт и от dox.bg същия проблем.
Двата компютара са с Windows XP 32 bit
Идеи?
благодаря
имам следния проблем
След като сваля и стартирам BlackRa1n
ми дава грешка
blackra1n RC3.exe has encoutered a problem and needs to close.(Грешката с Dont` send)
Пробвас с RC 1 ,2 ,3.Проблема беше същия.Пробвах на лаптопа си същия проблем.
Свалих го от официалния сайт и от dox.bg същия проблем.
Двата компютара са с Windows XP 32 bit
Идеи?
благодаря
Ако си с последната версия на iTunes - свали blackra1n от сайта на ih8sn0w.
-
и с него пробвах резултата беше същия не знам какъв е проблема.Успях да го отключа с redsn0wredsn0w-win_0.9.4
Благодаря на всички отзовали се.
Благодаря на всички отзовали се.
Хора, обяснете ми следното нещо - при положение, че телефона ми е 3GS 41 седмица с версия 3.1.2 и модем 05.11.07 има ли смисъл да правя рестор с къстъма за 3.1.2 при положение, че не съм запазвал SHSH сигнатурата.
Проблемът с който се сблъсках е следния - телефона е Jailbreak-нат и отключен и си работеше нормално вече 5 месеца до вчера - както си работеше изведнъж ми изписа горе в полето с индикатора за мобилната мрежа "no service", заби и след около 4-5 мин сам се рестартира и мина в recovery mode - сега, след активиране на blackrа1n излиза снимката на фродо, забива за 5-6 мин., след което следва рестарт, отново минава в recovery mode и така до безкрай.........!!!!
Проблемът с който се сблъсках е следния - телефона е Jailbreak-нат и отключен и си работеше нормално вече 5 месеца до вчера - както си работеше изведнъж ми изписа горе в полето с индикатора за мобилната мрежа "no service", заби и след около 4-5 мин сам се рестартира и мина в recovery mode - сега, след активиране на blackrа1n излиза снимката на фродо, забива за 5-6 мин., след което следва рестарт, отново минава в recovery mode и така до безкрай.........!!!!
Ако не се лъжа къстам може да се инсталира само от нормално заредена операционна система . И на мене това ни е най големия страх .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Може и от Recovery Mode, но задължително трябва да си със стария iBoot (да не го "палиш" с blackra1n) за да можеш да сложиш Custom.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Това на 100% ли е ? Защото аз съм със стария iBoot и имах намерение да го ъпгреитвам с един нов които е заключен към оператора които ползвам . Но ако е вярно ще си остана със моя си .MtMCooLBG написа:Може и от Recovery Mode, но задължително трябва да си със стария iBoot (да не го "палиш" с blackra1n) за да можеш да сложиш Custom.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Custom-ите за FW 3.1.x трябва да от нормално стартирано устройство - не от DFU/Recovery mode. Изключене прави само iPhone 2G (за iPod Touch нямам информация), за него обикновенно може и от DFU/Recovery mode.
intruder От друг твои пост съм го запомнил това че късъмите се инсталират от нормално стартиран телефон но снощи като пак се зачетох попаднах на горния цитат !MadM@X написа: Ако ви се наложи рестор
Ако по някаква случайност след инсталация на някое приложение телефона ви забие и показва само ябълка на екрана направете следното за да се оправи:
- Вкарайте телефона в Recovery mod
- iTunes ще го засече и ресторнете с Shift+Restore къстъма на 3.1.2 за вашия модел.
Това е всичко, тествано на iPhone 2G,3G и 3GS фабрично заключени!
Важи за ВСИЧКИ модели на iPhone и iPod!
Ако решиш може да преместиш последните постове в друга тема но е добре да се уточни може или не може защото поне аз все още съм с 3.1.2 без запазени сигнатури и съм чел че става да се сложи къстъм върху джелнат телефон без да се налага да иска подписване на фирмуера от apple !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Здравейте имам Iphone 3G black 8 GB version 3.1.2 (7D11) Firmware 05.12.01 направиха ми малък подарък от САЩ е внесен. Някой ако знае как да мога да го използвам с БГ оператори да ми пише на скайп: kobbra27 ако изобщо има начин ще платя колкото трябва !
Ако някой знае вече как да го разкодира да ми пише плс ще платя ако трябва !
Благодаря предварително!
Ако някой знае вече как да го разкодира да ми пише плс ще платя ако трябва !

Благодаря предварително!
Начин има, но хардуерен - струва около 150-200лв. Съвета ми е да изчакаш малко - съвсем скоро ще има и софтуерно отключване за твоя телефон. Безплатно! 

на мен itunes не иска да ми активира телефона... показва само кабела и диска с itunes
А в iTunes какво ти пише? И защо пишеш в тази тема?