свързване на iphona с cd-то на колата
свързване на iphona с cd-то на колата
здравей те!
имам в колата сони което има usb вход и през него си слушам музика с ipoda пробвах да сложа и телефона но ми исписва че него намира някакви идеи как мога да го подкарам.иначе съм си качил мизика на тела и я пускам през иконата ipod на самия тел. но нестава.
имам в колата сони което има usb вход и през него си слушам музика с ipoda пробвах да сложа и телефона но ми исписва че него намира някакви идеи как мога да го подкарам.иначе съм си качил мизика на тела и я пускам през иконата ipod на самия тел. но нестава.
Re: свързване на iphona с cd-то на колата
музиката, записана на iPod-a, през iTunes ли е качена или е използван като mass storage device и в него са наблъскани mp3- ки?
а междувременно, щом имаш USB вход, вероятно имаш и audio-in или AUX, през който да вкараш звука от изхода за слушалките, но тогава няма да можеш да управляваш песните от бутоните в колата, а ще трябва от ipoda.
а междувременно, щом имаш USB вход, вероятно имаш и audio-in или AUX, през който да вкараш звука от изхода за слушалките, но тогава няма да можеш да управляваш песните от бутоните в колата, а ще трябва от ipoda.
да през itunes съм си я качил на ipoda и си го слагам в колата в usb буксата и си трагва,правя и това с iphona качвам си песни с itunes mp3 сварзвамго в колата по същия начин пускам песните през иконата ipod на самия тел. но немиго намира.да имам aux но нямам кабел с който да сваржа тела с sony-to.някакви идей?
- valentin_karov
последните модели на alpine имат тази функция да намират iphone през usb дори зареждат батерията със sony май няма да стане през usb ако имаш aux-порт използвай него с кабелче което струва около 5лв.
аз съм със алпайн но не ми отчита телефона незнам защо е така някаква помощ?
Iphone 2 firmware 3.1.3 JB ФЗ
Iphone 4G firmware 6.0 ФО
Imac 21.5 intel core i7
ipad 2 3G firmware 5.0.1 JB ФО
Iphone 4 firmware 5.1.1
Imac 21.5 intel core i7
Iphone 4 firmware 5.1.1
- valentin_karov
vaxo
Само последните модели на алпайн намират iphone по старичките имат само Ipod функционалност.
Ако е по стар от две години модела няма да стане.
Само последните модели на алпайн намират iphone по старичките имат само Ipod функционалност.
Ако е по стар от две години модела няма да стане.
- TheSoldier
Ако не става през USB - решението е AUX вход (почти всяко CD го има) + кабел 3.5 към 3.5мм (1.50лв. от Технополис). 

iPhone 5 / iOS 7.0
Ами незнам колко е стар но го купих от кипър за 200€ и когато свържа телефона към сд-то ми изписва грешка
Imac 21.5 intel core i7
Iphone 4 firmware 5.1.1
Imac 21.5 intel core i7
Iphone 4 firmware 5.1.1
... Следователно твоя модел подържа само iPod и не разпознава iPhone. Потърси си спецификацията на твоя модел CD в нета и виж точно какво подържа.vaxo написа:Ами незнам колко е стар но го купих от кипър за 200€ и когато свържа телефона към сд-то ми изписва грешка
Въпрос: Темата ти какво общо има с раздела "Програми за iPhone" ?
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
маи не си прав погледни пак каква е темата сварзване на телевона кам цд-то на колата
Imac 21.5 intel core i7
Iphone 4 firmware 5.1.1
Imac 21.5 intel core i7
Iphone 4 firmware 5.1.1
и аз имах същия проблем но след рестарт на iphone се оправи...пробвай