Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Наскоро компютърът ми се развали и се наложи преинсталиране на windows-а. Оттогава всичко се изтри (включително песните и картинките, които са и в айпода) и се наложи да инсталирам айтунс наново. Сега след като со стартирам, ми се появява един прозорец с командите ''Erase and sync'' и ''Transfer Purchases''. Аз, естествено, избирам второ, за да не ми погуби всичко, но сега не мога да качвам песни. Казва ми, че за да кача нови, трябва да ги подменя със старите. Дали е възможно това да стане без да ми се трият тези в айпода? Благодаря ви предварително!
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФОJailbroken iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5Jailbroken iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Песните не могат да се прехвърлят. Можеш само програмите и контактите ако не объркаш нещо.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3 iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3 ------------------------------------------ Полезни ръководства за iPhone Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Оправих се с песните, видеото и картинките, явно засега няма да ги качвам през айтюнс.
Колкото до програмите - @MtMCooLBG, искаш да кажеш, че мога да качвам приложения без да ги заменям със старите, така ли? Преди малко търсих из форума на видя как става, но така и не открих нищо. Ще се радвам да обясниш как става.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФОJailbroken iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5Jailbroken iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
По принцип, ако всички програми са ти платени и свалени от AppStore, това става като цъкнеш дясно копче на телефона в iTunes и избереш Transfer Purchases.
В случай, че имаш кракнати приложения, при мене това става като добавя ipa файловете, на всички програми които имам на телефона, в iTunes. След като ги имаш добавени, като избереш Sync Applications, ще ти каже, че ще бъдат изтрити, но в действителност не се трият.
Нямам идея дали е от значение, но все пак да спомена, че имам инсталиран Install0us с опцията iTunes Sync - On.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3 iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3 ------------------------------------------ Полезни ръководства за iPhone Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Когато натисна Transfer Purchases, започва да ги копира за около секунда, след това спира и нищо не става. Дали аз не правя нещо както трябва, или е от точно дова допълнение, което ти спомена в края на мнението си?
Понеже не съм сигурен дали е от него, пробвай. По принцип на мене ми копира само приложенията от AppStore които съм инсталирал, кракнатите не.
PS. Данеби да имаш само кракнати приложения?
Имам и кракнати, и теглени от AppStore, едва ли е от това. За съжаление обаче в момента нямам wi-fi, та няма да мога да си инсталирам добавката. А няма ли някоя друга програма освен айтюнс, с която се качват приложения?