хардуерно отключване
хардуерно отключване
здравей те колеги,
имам ледния въпрос за хардуерното отключване,защо много от вас не го приемат и не го харесват.И какво точно му се прави на Iphona за да работи ?
имам ледния въпрос за хардуерното отключване,защо много от вас не го приемат и не го харесват.И какво точно му се прави на Iphona за да работи ?
Iphone 3G 8GB FW 3.1.3 ФЗ
Re: хардуерно отключване
@ nikito, ако ние знаехме какво се прави на телефона, нямаше да ходим в сервизи. На този въпрос може да ти отговори aveliky.
Но мога да ти кажа, че хардуерното отключване поне е реално, за разлика от глупостите по разни съмнителни сайтове за по $10-$20 софтуери.
Цената е 150лв. - Ти си решаваш.
Поздрави!
Но мога да ти кажа, че хардуерното отключване поне е реално, за разлика от глупостите по разни съмнителни сайтове за по $10-$20 софтуери.
Поздрави!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Дам това и аз разбрах че е 150лв,но тук бях чел една тема в която казваха че не е препоръчително да се отключва така,и ми е чудно това.Нещо се прецаква ли,а и без това съм се замислил за такава интервенция
gorgior написа:@ nikito, ако ние знаехме какво се прави на телефона, нямаше да ходим в сервизи. На този въпрос може да ти отговори aveliky.
Поздрави!
нали беше 200...!?
Аз се отказах от тази интервенция.Има голяма вероятност да се прецака айфона..По добре да не се отваря..
iPhone 5s 32GB Space Gray
Ето какво представлява:
Разгледайте го и преценете дали си струва.
Разгледайте го и преценете дали си струва.
-
Струва си, ако го правят по тоя начин в България.
Човека ти маха чипа и го програмира.
Ако някой ми го програмира по тоя начин безплатно
бих рискувал.( че кой не ?)
Човека ти маха чипа и го програмира.
Ако някой ми го програмира по тоя начин безплатно

И в нашия магазин, ако даваха стоки безплатно и аз щях да рискувам само от там да пазарувам 

Това зависи от "специалиста" но пък добрата страна е че ще става за части .nikito написа:какво може да се прецака ?
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
nikito написа:какво може да се прецака ?
Егати въпроса

-
200 % печалба, но като си на зор, тря да се откъснеш, ако не... Чакаме докато излези ънлок.
Какви 200% аз като видях цените и помислих че съм в раздела "купувам продавам" ! Аз телефон ли ще си купувам или ще го давам да ми го отключват . Вместо да се набляга на оборота сега всеки се ослушва и чака софтуерно отключване а то едва ли ще закъснее много .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Много ми е интересно българчето как веднага смята печалбата на другите! Някой от тези дето коментират печалбата наясно ли e примерно колко струва обурудването за да коментира?
intruder Мога да Ви отговоря много точно на този въпрос след като си отворя телефона .За сега не ми се e налагало. Но мога и да отговоря веднага ако ми кажете модела на чипа които ще се програмира . Едва ли ще е повече от 200 щ.д. в eBay заедно със софтуера към програматора но може и да греша . Естествено е и въпрос на избор защото някои може да си купи и техника за хиляди която няма да свърши нещо повече ...
Понеже сте използвали мн.ч. в предния пост а съм коментирал в темата за това ви отговарям иначе аз не съм ползвал никъде думата печалба и всеки има право да си оценява труда както прецени. Отделно мое право е дали ще приема условията или ще прибегна до вариант "B" .
Нямах голям избор като си купувах телефона защото в магазина бяха вече с новия бутром и се наложи да го купя втора ръка ФЗ иначе хиляди пъти по си струва да си с ФО телефон макар и стотина долара по скъп .
Понеже сте използвали мн.ч. в предния пост а съм коментирал в темата за това ви отговарям иначе аз не съм ползвал никъде думата печалба и всеки има право да си оценява труда както прецени. Отделно мое право е дали ще приема условията или ще прибегна до вариант "B" .
Нямах голям избор като си купувах телефона защото в магазина бяха вече с новия бутром и се наложи да го купя втора ръка ФЗ иначе хиляди пъти по си струва да си с ФО телефон макар и стотина долара по скъп .
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
edis_feyziev написа:200 % печалба, но като си на зор, тря да се откъснеш, ако не... Чакаме докато излези ънлок.
@Soze не си ползвал думата "печалба" просто довърши мнението на колегата, който я използва. Ако можете да дадете по евтин вриант - моля, пазар има. Никой не е длъжен да си отключва хардуерно телефона. Може да си чака ънлок, месец- два , година, все ще излезе. През това време ще притежава кутийка за 1000лв, чиято цена в момента на излизането на ънлока ще е вече 40% на долу. Е имаме телефони на шест месеца , които не са ползвани и два, а вече са обезценени.Soze написа:Какви 200% аз като видях цените и помислих че съм в раздела "купувам продавам" ! Аз телефон ли ще си купувам или ще го давам да ми го отключват . Вместо да се набляга на оборота сега всеки се ослушва и чака софтуерно отключване а то едва ли ще закъснее много .
Пожелавам на чакашите скорошно отключване, пък вие си решете как.
Ето с това вече съм напълно съгласен . Искам само да се уточни щото и на мен не ми стана ясно за 3GS отключването което е от 200 лева постоянно ли е или се влияе от ъпдеит на фирмуер ? За 150 лева разбрах че е понижаване на BB след което никои не е застрахован от грешки и току виж пак е на процедури .gorgior написа:
Пожелавам на чакашите скорошно отключване, пък вие си решете как.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Не мисля че е постоянно. За постоянно само Ейпъл могат да отключват. Но ако имате въпроси задавайте ги на aveliky, той е човека, който може да ви отговори компетентно.на мен не ми стана ясно за 3GS отключването което е от 200 лева постоянно ли е или се влияе от ъпдеит на фирмуер ?
Soze, точно така. Понижават (поне на това видео) BB и утре ако пак сгрешиш, пак 200 кинта, но този път отлепването на чипа може и да не мине гладко след като е отлепван веднъж. 50/50. То си е така още първия път де хехе.
Най-добре (както казва gorgior) отключване от Apple или софтуерно когато има такова. Аз лично ако си прецакам телефона ще ми го подменят защото е служебен и въпреки това пак не бих рискувал с подобни отваряния и отлепване на чипа. Колко човека биха рискували? Според мен тези които нямат идея какво им правят с телефона.
Най-добре (както казва gorgior) отключване от Apple или софтуерно когато има такова. Аз лично ако си прецакам телефона ще ми го подменят защото е служебен и въпреки това пак не бих рискувал с подобни отваряния и отлепване на чипа. Колко човека биха рискували? Според мен тези които нямат идея какво им правят с телефона.
Дори аз се замислям да ли въобще да рискувам с такава операция или да продължа да си чакам както до сега
666 Чипа може да се отлепя това не е проблем стига да не е залепен от долу щото понякога са лепени за iPhone не знам защото не съм отлепял . Отляпял съм еепроми на километражи ,имобилаизери и касетофони знам за какво иде реч . 93C86 пък съм го отлепял и залепел до 8 пъти , този от видеото не го знам точно какъв е но до няколко отлепения ще издържи при всички случаи , предполагам е хванат от двете страни само ако е от четирите си е по рисковано . Ако аз си го правя и го прецакам как да е ама ако някои ми го прецака ще умра от яд . Лошото е че ти трябва и бинарния фаил които ще програмираш а него можеш да го имаш само от друг телефон които е с наличен ВВ които ще сваляш , а може и някъде по нета да го има готов пуснат за изтегляне , не ми е трябвало не съм търсил . Всеки да си преценява ако му го прецакат дали ще му го платят като нов и да внимават след това че гледам майсторите не се триумят много в цените които обявяват .
А най добрия вариант е да се спазариш за 200 лева с оператора си и от apple си знаят какво трябва да направят !
А най добрия вариант е да се спазариш за 200 лева с оператора си и от apple си знаят какво трябва да направят !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Бинарния не можеш ли да си го свалиш от някой чип, който е с по-ниска версия на BB в случая?
666 Виж сега аз говорех принципно горе долу как е . Не съм го правил но не ми и изглежда невъзможно . Определено ако ми се наложи ще имам повече информация . Сега не мога да знам дали целия еепром е само ВВ или има и още служебна информация imei и т.н. Която трябва да добавиш или промениш според телефона си ръчно с някои редактор за бинарни фаилове преди да го програмираш . За да не стане близнак с този от които си копирал ВВ . Както навремето се правеха мобифоните на един и същи номер два апарата .
Та не ме учуди че тука един съфорумец се похвали че за 80 лева са му го направили а друг за 120 , ВВ BL и FW . А фаила трябва да го има и в оригиналния фирмуер но не се знае в какъв формат ще е и от кои адреси трябва да почне да се програмирва така че най добре от друг телефон да се копира и ако трябва да се редактира . За мен човек които се занимава с тия работи ще го направи с лекотата с която си мие сутрин зъбите . В задачата се пита само струва ли си за тези пари да правиш нещо което се влияе от ъпдеит на фирмуера !
Определено е финна работа и крие рискове от сорта да прегрееш чипа или да се се отлепи някоя пътечка от платката заедно с чипа . Много по лесно и безопасно е да направиш джел със спирит
но ако едното трае две минути другото е за около час .
Та не ме учуди че тука един съфорумец се похвали че за 80 лева са му го направили а друг за 120 , ВВ BL и FW . А фаила трябва да го има и в оригиналния фирмуер но не се знае в какъв формат ще е и от кои адреси трябва да почне да се програмирва така че най добре от друг телефон да се копира и ако трябва да се редактира . За мен човек които се занимава с тия работи ще го направи с лекотата с която си мие сутрин зъбите . В задачата се пита само струва ли си за тези пари да правиш нещо което се влияе от ъпдеит на фирмуера !
Определено е финна работа и крие рискове от сорта да прегрееш чипа или да се се отлепи някоя пътечка от платката заедно с чипа . Много по лесно и безопасно е да направиш джел със спирит

iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Това нещо има ли го в България и колко струва и сигорно ли е ?
nasko1936 написа:Това нещо има ли го в България и колко струва и сигорно ли е ?

@nasko1936 ти само последния пост ли четеш?