Възможно ли е за айфон 2 Г 8 ГБ

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
vladko82

Възможно ли е за айфон 2 Г 8 ГБ

Мнение от vladko82 »

Здравейте на всички,въпросът ми е следния:днес получих въпросния айфон 2г 8гб с еконт,беше сложен в кутия с кабела и зарядното свободно.като го включих се оказа,че има по средата вляво към десетина мънички чертички хоризонтални,сиви на цвят.момичето което ми го прати се кълне,че е нямал като го е пращала.Възможно ли е да са се получили при ежентуално изпускане от куриера и може ли да се оправи този проблем?Благодаря ви предварително! ?:-/
Аватар
lian

Re: Възможно ли е за айфон 2 Г 8 ГБ

Мнение от lian »

100 % съм сигурен,че е знаела за чертите и не ви е казала.
intruder

Мнение от intruder »

Направи screenshot и качи снимката да ги видим. Така както го обясняваш това са изгорели пиксели и може да са се получили повсяко време (но едва ли са от изтърване). Изгорелите пиксели не се оправят. Ако не са изгорели ами само 'замръзнали' има програми, с които можеш да се опиташ да ги оправиш.
vladko82

Мнение от vladko82 »

За съжаление го изпратих в чужбина,ама много тъпо стана...
бяха хоризонтални и приличаха на буквите "DF",още при включването му когато зареждаше се появиха в сив цвят,по принцип си мисля че не ме лъже момичето,но..как е възможно тогава..не знам,иначе там кадето са иконките се отварят нормално.миналата седмица купих 1 3г8гб от един пич тук във варна и днес минах да взема 1 найлонче за дисплея и му го показах и той ми каза че са пиксели и че не му пречи ама са дразнещи.Асиметрични са като разположение ако това ще ви е от полза да прецените
vladko82

Мнение от vladko82 »

приличаха на тези,порових в гугъл изображения и ..такива бяха със сигурност

http://img193.imageshack.us/i/img7707.jpg/
Аватар
CHAKALA

Мнение от CHAKALA »

Това на изображението са изгорели пиксели. Ако е било същото, значи и при теб са били изгорели.
vladko82

Мнение от vladko82 »

значи няма оправяне,така ли да разбирам?
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Има разбира се, нов дисплей. :&
vladko82

Мнение от vladko82 »

добре де,ама как е възможно да се получи от пренасянето?
колко струва нов дислей?
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Гаранция ти давам, че не е станало при доставката, а така е бил пратен! Цената е доста висока 200 лева :&
intruder

Мнение от intruder »

@vladko82 - От къде/кого го купи?
vladko82

Мнение от vladko82 »

купих го от едно момиче в саита mobilebulgaria, я никнейм malko_skadko,мисля,че още и стои обявата.дала го на брат си да ми го изпрати и като му го дала си бил наред,много тъпо се получи.в обявата има снимки,ама телефона не е включен на снимките...
между другото ако някой предлага 3Г 16ГБ черен,имам интерес за цена 400-450 лева.трябва ми с руски език.
Аватар
Dan7e™

Мнение от Dan7e™ »

toreo написа:Гаранция ти давам, че не е станало при доставката, а така е бил пратен! Цената е доста висока 200 лева :&

100% не може да си сигурен... на мен на 2G-то ми "изгоря" част от дигиталайзера докато си ръчках във Settings. Както си седях в колата и си разглеждах да ми минава времето, така ми отказа (без падания, силно натискане или прочие...). Това са стари телефони, 2-3 години ползвани и всичко може да стане така, дори и аз да съм на мнение че е знаела...
Петък. Останах си в Вкъщи. Не пих. Събота. Махмурлук по навик. Много се чудих....
nik40

Мнение от nik40 »

Това е изгорял пиксел. Изображение
А vladko82 описва ето това , което се получава след натиск. Мой приятел с 2G, пазеше го като очите си на около 2 години без нито един удар,изпускане абе беше като нов. И без да искал, лекичко седнал в/у него и на другия ден имало такива сиви черти напряко през дисплея. Обаче тези черти не се водят изгорели пиксели... Интересното при него е че по някой път 70% от черите се скриват и след това пак се появяват....
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Няма да се плашите, вчера прочетох темата, сложих телефона в джоба, нито съм го натискал нито нищо и честито и изгорели пиксели и чертички -красота и изящество :)))) , точно на логото на оператора , така че гаранция няма !!!

П.П.
Дали ако прочета , че накой е спечелил от тотото и аз ида да пусна, няма ей така по същия начин да ми върже а :))
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

kawabiker написа:П.П.
Дали ако прочета , че накой е спечелил от тотото и аз ида да пусна, няма ей така по същия начин да ми върже а :))
Дай боже всекиму :))
"Legio Patria Nostra"
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Теб първи ще те почерпя, с това сърдечно пожелание, сега почвам да търся новина за някой спечелил дебелата пара :)
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Тези чертички не са изгорели пиксели а самият диспей се пропуква,цепи.Старият ми телефон k550 така започна малкo по малко без нищо да съм му правил,обаче един ден нещо му се ядосах блъснах го и останах без дисплей заради тези чертички :D.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
vladko82

Мнение от vladko82 »

Аз имам вече снимки,ама не знам как да ги кача тук,момчето на което го пратих ми е пуснал 2 снимки.
vladko82

Мнение от vladko82 »

http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 32091f.jpg

http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 32150m.jpg

ето,вижте и си кажете мнението сега
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Няма да се плашиш ти казах, на мен ми се появи същото, ей така от нищото, пуснах pixelmetrist и изчезват за известно време и пак се появяват, не им се ядосвай, не пречат изобщо на функциалноста на тела. Много е вероятно да изчезнта при разглабяне и наместване на лентовия кабел към дисплея!
vladko82

Мнение от vladko82 »

след колко време се появяват пак и напълно ли се изчистват с тази програма?да му кажа на човека,че бая се е набрал,щом толкова големи снимки ми е пратил... :-S
Аватар
vipbob1ty

Мнение от vipbob1ty »

CHAKALA написа:Това на изображението са изгорели пиксели. Ако е било същото, значи и при теб са били изгорели.
Това става от изпускане или от удар и аз го имам на моето 2G но от изпускане ми се получи
yurix

Мнение от yurix »

Аз имам едно към едно проблем от клипчето след като ходих на ски с телефона. Разбира се, падал съм с него в джоба )
Публикувай отговор