Не успях от IPA да го инсталирам, iTunes се оплака нещо. Сетъпнал съм телефона като нов профил, може би трябва да пусна нещо от iTunes, но не се сещам какво...
Благодаря на всички за отговорите!
Ти с този пост хвърли бомбата във форума. Сега ще трябва да се пренапишат няколко теми по въпроса !MtMCooLBG написа:Та реших аз да ресторна с Custom 3.1.2 и забравих да променя host файла. Оказа се, че може да се ресторва с Custom без запазени SHSHs.
Какво е значението за коя версия мисля щом като итунес няма възка със сървара на саурик ! За да му ги разпише .gorgior написа:И към коя версия все пак мислиш, че са запазени?
На новия буут рум не знам може ли да се сложи къстъм3.1.2., но ако в момента е с 3.1.2 може да се пробва.intruder написа:100 % няма да стане към версия, за която SHSH сигнатурите не са запазени. SHSH сигнатурите са различни за различните версии и няма как да стане. Това което прави saurik е да запази самите файлове на своя сървър и когато iTunes си ги поиска при рестор-а да му ги даде.
Запазването става по следния начин:
1. Cydia взема сигнатурите и ги праща към сървъра на saurik.
2. Сървъра на saurik ги препраща към сървърите на Apple, като имитира, че е iTunes и прави рестор на устройството.
3. Apple подписват файловете, връщат ги обратно след което сървъра си ги записва.
Веднъж ако си казал в Cydia да ти се запазят файловете, сървъра на saurik ще ти ги запази и за всеки следващ фърмуер, който излезе, но за предходните няма как да стане.
Забележете, че за да се запазят сигнатурите следващите версии, няма нужда устройството да е с новата весия на фърмуера.