Проблем при зареждане

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
variel

Re: Проблем при зареждане

Мнение от variel »

intruder написа:Проблема най-вероятно не е, че брат ти му е изтощил батерията тотално, ами че си инсталирал нещо и сега не може да зареди.

Обикновенно в такава ситуация решението е само рестор. Кажи:

- Фабрично отключен или заключен е телефона?
- Запазил ли си SHSH сигнатурите за 3.1.2 в Cydia?
- Коя седмица е произведен (след рестарт друг път нормално ли се стартира или с blackra1n)?
Нищо не съм слагал... Телефона е заключен фабрично, SHSH [незнам за какво ми говориш, не успях да науча какво е това], коя седмица също незнам ресторвал съм го 1 откакто го имам с blackra1n. Попринцип обмислях идеята за рестарт но ме е страх да не си загубя телефонният оказател както и календара, инече досега да съм му теглил чертата :D
variel

Мнение от variel »

Реших се да му тегля ножа,но не успях да го вкарам нито в DFU режим нито в Recovery Mode.
intruder

Мнение от intruder »

Щом не си запазил SHSH сигнатурите - можеш да направиш само рестор към оригинален FW 3.1.3 и ако ти е заключен телефона ще можеш да го ползваш само с картата към оператора, за който е заключен. Ако след рестарт преди си го зареждал с blackra1n ще означава, че си с новия модел 3ГС и jailbreak също няма да можеш да направиш.
жоро

Мнение от жоро »

Здравейте, за да не отварям нова тема реших да драсна тук два реда по подобен проблем . Iphone 2G с оригинално зарядно и два дата кабела. Въпросния телефон съсвсем нормално се зареждаше със зарядно, при включване към PC в ITunes се разпознаваше. Преди около 2 седмици при включване да се зарежда със зарядно не излезе никаква индикация за зареждане. Реших да пробвам с резервния кабел и с него не става. Установих че с един от кабелите телефона се зарежда през USB, но не се разпознава в iTunes. Пробвах с друг телефон и същото зарядно, виждам че телефона има индикация за зареждане. За всеки случай взех зарядно и кабел на мой познат от 2G, с тях не става, дори и през USB не иска да зарежда.Някъде във форума прочетох, че когато зарежда през USB телефона, батерията не се зарежда напълно, което меже би обяснява малкото време което кара батерията - 1 ден само тел. разговори. От това което чета във форума мисля за ресет. Моля ако някой е имал подобен проблем да помогне.
Публикувай отговор