Реших да пусна темата, за да може ако някой има опит с телефон с друга операционна система да изкаже менение. Мнение, но не за операционната система, а за точно определен модел апарат, над който има наблюдения.
И преди да ми скочите с обиди към всички други телефони искам да кажа, че много обичам iPhone-а си. Просто го имам вече от две години и ми омръзна. Не че не му се радвам всеки път като го докосна, но като съм си играл с него толкова много време вече рядко се заигравам. Вече правя по 7-8 дена на батерията с едно зареждане

Искам нещо различно като втори телефон с което да мога да си поиграя 1-2 месеца (то след това всичко омръзва).
Като алтернативни операционни системи на iPhone OS, с която бих си поиграл - предпочитам WM или Android. То май и няма с какво друго...
Така, че ако някой, който е имал iPhone и се е докосвал до някой от по-новите модели с WM или Android моля да сподели мнение и ако може да направи кратко сравнение с iPhone - като сравни на пример - изработката и детайлите на телефона, живот на батерията, бързина на работа на OS-а и т.н.
Опитах се да попитам същото и във форума на pocketbulgaria.com в една тема за HTC HD2, като исках обективно някой, който е имал iPhone и сега има HD2 да си каже мнението, но там всички ми наскачаха с обиди за iPhone и хвалебствия за HTC-тата.
Така, че само във вас ми остана надеждата