Safari за PC

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Tsura

Safari за PC

Мнение от Tsura »

Здрвейте,предполагам мястото на темата е тук потърсих и невидях да има нещо писано по въпроса,ето на какво се натъкнах ползвам го и съм много доволна,само дето е бета версия http://www.apple.com/safari/download/ !Надявам се да ви хареса,аз го ползвам без проблем. :)
watu

Re: Safari за PC

Мнение от watu »

Това го има от незнам точно, но може би вече стана 1 година .. :).
Tsura

Мнение от Tsura »

e съжелявам тогава за спам-а помислих че е нещо ново и може да е в полза на някого! ;) :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Аа го пробвах преди 6 месеца и не ми хареса хич. Сега ще пробвам новата версия 3.1. Ти пък как реши, че е бета версия?
Tsura

Мнение от Tsura »

ами от това което четох и дотолкова доколото аз разбирам,но казах мисля че е бета.Е няма значение на мен харесва,на теб кое не ти хареса :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Не е бета. Не знам къде си го прочела. Сега го разглеждам и новата версия са я пооправили. Вече има табове и всичко е структурирано по-добре. Ще го ползвам няколко дни и ще напиша мнение.
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

Safari е много близко като възможности и усещане до FireFox, така че потребителите на единия обикновено харесват и другия браузър, за разлика от тези свикнали предимно с IE... ;)
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
Ivailo.Markov
Обратна връзка:

Мнение от Ivailo.Markov »

Браузърът е готин, само ако изкарваше RSS feed-овете както трябва...
1 iPod Touch Jailbroken (instructed my friend on Skype) :P
user002

Мнение от user002 »

аз ползвам сафари за ундоус - новата версия 3.1. не е бета даже другарите от ейпъл се хвалят , че това е първата версия без бета.

възможностите за настройки са ограничени (не е никаква изненада това) имам някой трудности при свалянето на файлове, но предполагам , че е от пц-то.
това което мога да кажа е че е най - добрият браузър от гледна точка на начин на поднасяне на уеб страниците

за инфо - 6 години бях на опера преди да мина към сафари.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ами след 2 дни употреба бих казал, че недостатъците са повече от предимствата. Няма никакви настройки, не можеш дори да добавяш страници, които pop up blocker-а да не блокира. Проблеми с encoding-ът на някои сайтове на кирилица, липса на Plug-in за някои сайтове за онлайн телевизия (и дори не ти казва кой е този plug-in) и т.н. Дребни и не толкова дребни нещица, но дразнещи. Иначе като визия и като скорост е доста добър. Много ми харесва, че мога да си слагам бутони с най-често посещаваните сайтове.
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Тази опция е налична в много браузери, в Опера дори има няколко начина - до adress bar-а и при отваряне на нов таб, там излизат 9 grid-like икони със скрийншотове на сайтовете. Неприятно е, че скрийншотите си стоят едни и същи от добавянето на шорткъта и трябва да се актуализират ръчно.
Като цяло не съм доволен от Safari за РС, единствено скоростта е доста прилична. Спомням си, че първата бета-версия дори нямаше флаш поддръжка.
Но Safari за Mac е съвсем друго нещо, след като го пробвах, останах изключителнп доволен. Може би най-добрият браузер, който съм ползвал. Според Acid3 теста за уеб-производителност, Safari за Мас не е съвършен, но резултатът му е по-висок от тези на всички останали браузери.
Последно промяна от deezel - download.bg на 25 Мар 2008, 08:10, променено общо 1 път.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

deezel кефиш просто... ;)

С този прякор и сигнатура мисля че ще въведеш нова форумна мода... :mrgreen:
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Какво по-точно имаш предвид? Навсякъде, където съм регистриран, никът ми е deezel, няма нищо общо с diesel, това е просто комбинация от символи. :D
А и смятам да стана редовен участник във форума, откакто съм горд собственик на iPhone 16GB Firmware 1.1.4 имам непреодолимото желание да споделям опит с колеги овощари. :D
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Аватар
stafche

Мнение от stafche »

някой може ли да ми каже програма за сваляне на торенти през сафари бразъра?ще бъда благодарен
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Торент клиентът няма общо с браузера. Аз ползвам BitComet. Можеш да го свалиш от тук - http://www.bitcomet.com
Аватар
stafche

Мнение от stafche »

благодаря за бързия отговор просто съм със Safari от днес да пробвам и преди това имах инсталиран битлорд и теглих без проблем ама сега със Safari не се получава.
Публикувай отговор