Българският AppStore е вече реалност!
Re: Българският AppStore е вече реалност!
Хора я кажете сега какво да правя? Аз попринцип съм се рег с Руски акаунт..сега като пробвах почти всичко стана..но понеже съм още малък и нямам кредитна карта..ми показва че трябва да си избера Visa или там другите и да попълня кода..какво да правя? Нов акаунт? 

Device: iPhone 4 бял 16GB iOs 6.0.1
След като няма да купуваш, какво ти пречи да си с руския.
е добре..ама просто питах дали не може на бг 

Device: iPhone 4 бял 16GB iOs 6.0.1
- pesho_vn, аз имах същият проблем, бях с USA акаунт, тръгнал да сменям, но пък при мен е друг проблема..неможа да ми отчете security number-а ... направих си нова регистрация с български акаунт и се оправих.
iPhone 3G S 16GB Black FW 4.1 with blackra1n
Както знаете в Gmail има опция да напишеш адреса си по различен начин и въпреки това да ти го прати на едно място (mitko@gmail.com = m.i.t.k.o@gmail.com = m.i.t.ko@gmail.com и т.н.). Някой може ли да ми каже дали могат да се регистрират 2 Apple store акаунта по този начин за 2 различни държави? Това ще е много по-удобно отколкото с 2 различни пощи.
Вместо да чакаш някой друг да го направи, защо просто не пробваш и да споделиш резултата?
Картата ми е Маестро, а и нямам gift card, за да регистрирам друга държава.victor11 написа:Вместо да чакаш някой друг да го направи, защо просто не пробваш и да споделиш резултата?

Е, можеш да си направиш и безплатен акаунт.
Пробвах - работи! Регистрирах 2 акаунта с разлика помежду им само 1 ".". Акаунтите са в 2 различни страни (респективно 1та е България). Не знам дали занапред ще има проблем при въвеждане на номера на кредитни карти и т.н, но се съмнявам.victor11 написа:Вместо да чакаш някой друг да го направи, защо просто не пробваш и да споделиш резултата?
Не би трябвало. Единственото условие е картите да са издадени в съответната страна.
Аз пък имам проблем с Visa Electron от ПИБ... ;(
Изписва ми следното - Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.
А всичко си е както трябва... Проверих над 10 пъти дали не съм объркал номер на карта едно друго всичко е наред...
С нов акаунт пробвах пак същото... Някакви идей че не ми се разправя с gift cards...
Изписва ми следното - Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.
А всичко си е както трябва... Проверих над 10 пъти дали не съм объркал номер на карта едно друго всичко е наред...
С нов акаунт пробвах пак същото... Някакви идей че не ми се разправя с gift cards...

Наложи се веднъж да закъснея сериозно с вноската по картата. Разбира се, тя беше спряна! Изписа ми същото съобщение! Ок, внесох сумата и изчаках да я пуснат, което стана сравнително бързо, но дори и на другият ден ми изписваше същото! Какво направих...влязох в настройките на акаунта и изтрих номера на картата в таба. След това го въведох отново и... всичко се оправи, вече нямаше проблем! Пробвай го това, а и се увери че картата ти е пълна или не е спряна!
"Legio Patria Nostra"
Не е спряна картата
И има парички в нея..
и побвах вече за Нти път и не става .... се същото си седи... 

В такъв случай,обърни се към банката издател,да видим какво ще кажат Те по въпроса! Обясни им как стоят нещата!
"Legio Patria Nostra"