Христос Воскресе !
Много здраве, щастие и късмет на всички !
Имам следният проблем: създавам нов контакт на iPhone или променям вече съсществуващ, след което след синхронизация с Outlook новосъздадените контакти или променените такива (примерно добавен втори номер) се сортират най-отгоре на списъка с номерата (не се подреждат по азбучен ред в списъка).
В "настройки-контакти-сортиране по & показване по" са нагласени на "име, фамилия".
Сблъсквал ли се е някой с този "проблем" и какъв е начина за отстраняването му?
Благодаря предварително за предложената помощ!
Проблем със сортирането на телефонните номера
Re: Проблем със сортирането на телефонните номера
Воистина Воскресе!
Освен сортиране, се настройва и реда на показване:"Show order".Ако ползваш iPhonetic, там също има настройки за контактите.При условие че имаш и контакти на кирилица, то тогава ще се групират поотделно.
Освен сортиране, се настройва и реда на показване:"Show order".Ако ползваш iPhonetic, там също има настройки за контактите.При условие че имаш и контакти на кирилица, то тогава ще се групират поотделно.
"Мисля-значи съществувам"
Благодаря ви за отговора.
В Settings-Contacts-Sort Order & Display Order (същото ли е както Show order?)
са нагласени на First, Last.
Ползвам iPhonetic. В Телефонни номера-Телефонен указател - Азбучник при български & Азбучник при английски е отметнато "Латиница". Всичките ми контакти са на латиница.
В Settings-Contacts-Sort Order & Display Order (същото ли е както Show order?)
са нагласени на First, Last.
Ползвам iPhonetic. В Телефонни номера-Телефонен указател - Азбучник при български & Азбучник при английски е отметнато "Латиница". Всичките ми контакти са на латиница.
-
Аз не видях тема за моя проблем, но все пак ще питам тук вместо да правя друга. Като вкарвам номера на телефона, те записват ли се в сим картата? И ако не, какви настройки да направя за да са в сим?
iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
Мисля,че не се записват,но има подходяща пробрама за това SIManager 1.7.deb
Копира всички номера от телефона на сим от сим на телефона и директно от нея можеш да добавяш номера.
Копира всички номера от телефона на сим от сим на телефона и директно от нея можеш да добавяш номера.
-
Мерси, но нещо айтюнс не я разпознава... не трябва ли да е .ipa?
iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
Как да инсталираме .deb file
Използвай втория начин,поне за мен е по лесен.
Използвай втория начин,поне за мен е по лесен.