iBlueNova
-
- supporter
Re: iBlueNova 2.0
@ georginn моля. 

Оправен ли в вече бъга с 2г и ако не е някой има ли инфо кога се очаква някакво развитие.
Ами версия 2.0.1 оправя нещата донякъде относно 2G - вече може да намира телефони, да изпраща и получава. Има обаче какво още да се желае - при мен след първия трансфер спря да намира телефони и се оправи чак след рестарт...
- noo_good
- Обратна връзка:
Re: iBlueNova
При мен при всяко ново устройство с което искам обмен на данни,трябва първо да го намеря с Device Discovery иначе не става.... Малко гадно,но все пак е по-добре от iBluetooth.Надявам се,че в следващите версий ще го оправят напълно! 

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

iBlueNova 2.0.1 Cracked.
DOWNLOAD
DOWNLOAD
-

iPod Touch 8GB 2G 3.1.2 FW
2.0.1 от Xsellize работи (макар и леко бъгаво) със iPhone 2g FW 3.1.2
При мене, ситуацията с 2.0.1 е следната : От Ipod към телефон - никакъв проблем!
От телефон (имам предвид Sony Ercsson стандартен) към iPod - успех само с файлове не по-големи от 300кб...
Що така?
От телефон (имам предвид Sony Ercsson стандартен) към iPod - успех само с файлове не по-големи от 300кб...
Що така?
Ipod Touch 2G 16GB iOS 4
@ Hri100 Ти кое приложение ползваш iBlueNova или iBluetooth, защото iBluetoot си работи без проблем на твоята версия ОС?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iBlueNova
Чакай, чакай, чакай! Аз разбрах, че iBluetooth изобщо не бачка... От къде могя да я дръпна кракната? Вие за коя версия се вайкате?
Чакай, чакай, чакай! Аз разбрах, че iBluetooth изобщо не бачка... От къде могя да я дръпна кракната? Вие за коя версия се вайкате?
Ipod Touch 2G 16GB iOS 4
от Xsellize
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
-
- supporter
@ Hri100 чети малко бе.Където съм я представил съм написал от къде да си я изтеглиш.
От там съм я качил през Cydia, обаче ми изписва "Unable to load the stack...." и толкова!
Ipod Touch 2G 16GB iOS 4
Пробвай да е инсталираш от компютъра.
- noo_good
- Обратна връзка:
Виж дали си с новото репо...Ако си със старото дето беше xSellize.com/cydia/user-pass/- НЯМА да стане....Новото репо е: http://apt.xsellize.com/
Можеш също да я изтеглиш излекувана от репото на BeYouriPhone (http://beyouriphone.com/ и ClubiFone (http://clubifone.org/repo) в Cydia
Можеш също да я изтеглиш излекувана от репото на BeYouriPhone (http://beyouriphone.com/ и ClubiFone (http://clubifone.org/repo) в Cydia
by NoGood
Peace
Peace

-
Имам проблем.
Използвах първо версия 2.0.0. на програмата /устройство - iTouch 2G 3.1.2. FW/ и всичко беше перфектно, но като я update-нах до 2.0.1. изпращането от телефони към iPod-a забива(на различни % от прехвърлянето). Има ли начин през cydia да я downgrade до 2.0.0 или друг вариант въобще за downgrade до 2.0.0? :/
П.С. Предполагам проблема ми е сходен с този на @ Hri100 . Явно при 2.0.1. по-големите файлове са затруднение..
Използвах първо версия 2.0.0. на програмата /устройство - iTouch 2G 3.1.2. FW/ и всичко беше перфектно, но като я update-нах до 2.0.1. изпращането от телефони към iPod-a забива(на различни % от прехвърлянето). Има ли начин през cydia да я downgrade до 2.0.0 или друг вариант въобще за downgrade до 2.0.0? :/
П.С. Предполагам проблема ми е сходен с този на @ Hri100 . Явно при 2.0.1. по-големите файлове са затруднение..
iPod Touch 8GB 2G 3.1.2 FW
Изтрий 2.0.1 и си качи 2.0.0,а колкото до забиванията и при мен се случват,но след 2 3 опит се изпраща нормално.
Успешно получих/изпратих файл ! Много съм доволен и щастлив !
Благодаря за програмката ! 

iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
- Инсталирах го от репото на beyouriphone, не ми създаде никакви проблеми.
iPhone 3G S 16GB Black FW 4.1 with blackra1n
-
всички тези репота ми дават грешки и така и не мога да си кача bluenova,някой може ли да даде линк за сваляне директно да я кача през айтуунс или ддз :/
- noo_good
- Обратна връзка:
Репотата не може да ти дават грешки....Да не би да ги отваряш през компютъра?
Ето ти линк за .deb файла .........
Ето ти линк за .deb файла .........
by NoGood
Peace
Peace

Здравейте.Интересуваме как се изтрива получения фаил в моя случай картинка която ,успешно прехвърлих от телефона
на Ipod 2G 3.1.2.На по-големи файлове трансфера спира-от GSM към Ipod-а.
на Ipod 2G 3.1.2.На по-големи файлове трансфера спира-от GSM към Ipod-а.
/private/var/mobile/Media/Downloads използвай iFile.
Разбрах.Трябва да си сложа iFile.А този проблем с по-големите фаилове има ли решение.Защото се обезсмисля всичко.
Има но ако има търпение след 3 4 опита се изпраща нормано,но не гарантирам,че всеки път ще се изпрати.