Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Re: Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Да - за да го jailbreak-неш в т.5 вместо файл за 3.1.3 трябва да посочиш файл за 3.1.2.
Това, което не си разбрал, и което те притеснява, е че redsn0w не прави рестор с посочения в т.5 файл, и съответно устройството ти няма да е с FW 3.1.2 след това. Файла посочен в т.5 се ползва от redsn0w само за да подготви данните за jailbreak-а.
Съгласен съм, че може да се опишат по-подробно разликите и ще коригирам първия пост.
Успех.
Това, което не си разбрал, и което те притеснява, е че redsn0w не прави рестор с посочения в т.5 файл, и съответно устройството ти няма да е с FW 3.1.2 след това. Файла посочен в т.5 се ползва от redsn0w само за да подготви данните за jailbreak-а.
Съгласен съм, че може да се опишат по-подробно разликите и ще коригирам първия пост.
Успех.
-
ами не ми показва нищо само че трябва да го свържа сас аитуне обаче като го варжа ми казва че картата която е вътре не се подаржа или нешто подобно.давами да направя спештно обаждане.а за модела знам само че е 2g с 8 гигабайта памет.надявамсе някой да каже какво да правя
@ didoprodigyto прочети цялата тази тема, както и темата от линка в началото. Разберете, че тук индивидуално не може да се помага на всеки, който не желае да потърси нужното и да го прочете.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
телефона ми е бил заключен чак сега човека от който го купих ми каза.доколкото рабирам маи нищо не може да се направи.
Да, засега отключване все още няма. Ще се наложи да чакаш.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Помага, но само ако си с 3G, с буутлоадер не по-висок от 5.8.
3Г ...ресторнах го до 3.1.2 ама бб ми е 05.12.01 и не ми се вразва с м-тел въпреки блекреийна.....
6.4 ми е боотлоадера.....ако мина на 3.1.3 пак........?
6.4 ми е боотлоадера.....ако мина на 3.1.3 пак........?
Все тая, пак няма да се върже.
Мога ли да ви помоля за малко помощ?Имам два Iphona : първия е 3g/8gb/3.1.3 фабрично отключен втория 3gs/16gb/3.1.3 фабрично заключен! мога ли да откюча вториа за всички сим карти и дали мога да им сложа jailbreak ?
здравейте имам проблем когато вляза през телефона в Cydia - Search - и напиша pushfix нищо не ми излиза, какво да правя
iphone 5s Silver 16GB iOS 10 ФО
Засега неможеш да го отключиш.kir4o19 написа:Мога ли да ви помоля за малко помощ?Имам два Iphona : първия е 3g/8gb/3.1.3 фабрично отключен втория 3gs/16gb/3.1.3 фабрично заключен! мога ли да откюча вториа за всички сим карти и дали мога да им сложа jailbreak ?
Ако има запазени SHSHs файловете в Cydia за 3.1.2 можеш да го downgrade-неш по тази тема http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=16289 и след това да го jailbreak-неш с blackra1n или redsn0w.
Добави с Cydia следното repo: http://www.sinfuliphonerepo.comnikoarhi написа:здравейте имам проблем когато вляза през телефона в Cydia - Search - и напиша pushfix нищо не ми излиза, какво да правя
Там ще го намериш с търсачката.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
а как точно се добавя това в cydia
Благодаря на всички за помоща страшни сте всичко работи
Колеги някой упдейтвал ли си е телефона на 3.1.3?
Аз само проблеми имам откакто го повиших. Като му дам Restore from backup и после нищичко не иска да работи (skype, faceboock, ebay, igo,игрите) нищо крашва и ме връща в изходна позиция.
Първоначално реших че е от това че бакъпите са ми от времето когато телефона беше заключен, а сега е отключен и може би от разликата при активирането преди го правех с blackra1n, a сега през Itunes. Пробвах да го сетна като нов но ми трябваше базата данни с телефонните номера и я прехвърлих по грубия начин. 3 дена всичко беше ОК но снощи си сложих Bluenova и тази сутрин краш. Не мога да си вляза в оказателя, не мога да вляза в настройките на емайл акаунтите, едвам приемам повиквания. Вече не знам накъде да го мъча и как да го направя за да се върне в състоянието както си беше.
Та някой да има идея къде бъркам ?
Аз само проблеми имам откакто го повиших. Като му дам Restore from backup и после нищичко не иска да работи (skype, faceboock, ebay, igo,игрите) нищо крашва и ме връща в изходна позиция.
Първоначално реших че е от това че бакъпите са ми от времето когато телефона беше заключен, а сега е отключен и може би от разликата при активирането преди го правех с blackra1n, a сега през Itunes. Пробвах да го сетна като нов но ми трябваше базата данни с телефонните номера и я прехвърлих по грубия начин. 3 дена всичко беше ОК но снощи си сложих Bluenova и тази сутрин краш. Не мога да си вляза в оказателя, не мога да вляза в настройките на емайл акаунтите, едвам приемам повиквания. Вече не знам накъде да го мъча и как да го направя за да се върне в състоянието както си беше.
Та някой да има идея къде бъркам ?
iPhone 3Gs 16GB White 4.1 Unlocked Jailbrake
1. След jailbreak (което включва и след рестор с custom firmware) никога не връщай backup! Ако го направиш - рестор на ноново!
2. Най-вероятно не си прехвърлил правилно файловете с контактите - трябвало е просто да си ги синхронизираш. Ако си копирал цялата директория AddressBook провери дали тя има права 0700, файла AddressBook.sqlitedb трябва да е с права 0644.
2. Най-вероятно не си прехвърлил правилно файловете с контактите - трябвало е просто да си ги синхронизираш. Ако си копирал цялата директория AddressBook провери дали тя има права 0700, файла AddressBook.sqlitedb трябва да е с права 0644.
Мерси за отговора колега
проверих правата и всичко си е както трябжа и въпреки всичко не мога да добавям нови контакти или бележки ж нотес
как да синхронизирам без да връщам от бакъп това малко не ми е ясно
ако става дума за оутлок тая боза като и дам синхронизация и почва да ми трие от контактите без никаква причина
наистина много го оплетох тоя път тоя телефон да не го бях отключвал
проверих правата и всичко си е както трябжа и въпреки всичко не мога да добавям нови контакти или бележки ж нотес
как да синхронизирам без да връщам от бакъп това малко не ми е ясно
ако става дума за оутлок тая боза като и дам синхронизация и почва да ми трие от контактите без никаква причина
наистина много го оплетох тоя път тоя телефон да не го бях отключвал
Освен правата провери и кой е собственик на файла - mobile или root. Всички полета на permissions и owner трябва да са същите като на оригиналните файлове.dark2 написа:...
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Мдам видях си грешката
мерси колега
мерси колега

Имам 3GS 16GB, произведен след 44 седмица, модел MC131BG, версия 3.1.3, модем 05.12.01, фабрично заключен към Глобул. въпроса ми е мога ли да го джейлбрейкна без да отключвам модема, тъй като няма да го ползвам с други оператори. Нищо не разбирам от айфони затова ви моля за елементарен отговор, за което предварително благодаря.
Това не го ли прочете:
intruder написа:Ако притежавате iPhone 3GS, iPod Touch 2G (от новите), iPod Touch 3G - все още няма вариант за jailbreak на FW 3.1.3
Здравейте,stil33 написа:Здравейте! И аз съм новобранец с IPhone 3G 8GB, фабрично заключен. Имам го от 2 седмици и не съм много запознат с всички термини и днес като влезнах в Itune ми предложи ъпдейт. Помислих, че е на Itune-a и му дадох ъпдейт. Ъпдейтна се до версия 3.1.3 и modem firmware 05.12.01. С помоща на един приятел от Англия downgrade-нахме до 3.1.2, ама си остана на 05.12.01 и не разпознава мрежата на Мтел ( иначе преди си работеше на мтел). Инсталирахме Cydia и Fuzzyband и стигаме до надпис, че downgrade-а ще работи само с baseband bootloader 05.08. Sim Locked!!! От форума разбирам, че засега няма какво да се направи. Има ли шанс скоро да мога пак да го ползвам с карта на Мтел?
Ще ми се да бях видяла че има подобен форум за iPhone преди да направя същото като горе изложеното

За съжаление няма какво да направиш в момента освен да чакаш излизането на програми които ще работят и с 3.1.3 и новия бейсбанд 05.12.01.vaniakh написа:Здравейте,
Ще ми се да бях видяла че има подобен форум за iPhone преди да направя същото като горе изложеното
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Направих успешен джейл на iPod Touch 1G и сега ОС-а зарежда много по-бързо.
iPod touch 1G 3.1.2 Jailbroken whit blackra1n