HOWTO: Jailbreak 3.0 за iPod Touch 1G/2G с redsn0w [Win]
Re: HOWTO: Jailbreak 3.0 за iPod Touch 1G/2G с redsn0w [Win]
Уж стана... Ананаса зареди рестартира се Ipoda...
Излязоха ми Cydia и Icy
Но когато влеза в Cydia и цъкна където и да било ме изхвърля ???
Излязоха ми Cydia и Icy
Но когато влеза в Cydia и цъкна където и да било ме изхвърля ???
- crypticbastard
Отвори Icy и потърси Cydia Installer. Идеята е да сложиш нова версия на Cydia върху бъгнатата. Ако не става т'ва, рестор и отначало.
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
И си качи само Сидия, без Icy.
Наложи ми се да ресторна и сега не мога да Jailbreak-на айпода.Много пъти съм го правил,но нещо сега не става.Изписва ми Uploading First Stage,Second,Third (през това време екрана е бял) и след това черен екран.Какво да направя?
Едит:Оправих се като влязох в Safe Mode с F8.
Едит:Оправих се като влязох в Safe Mode с F8.
iPod Touch 2G 3.1.2 pwned
и на мен ми изписва точно това, uploading first stag i second stage, и псоле като дам финиш нищо не става, смисал не се ресва и никакав ананас не показва как се оправи по точно да обесниш, с какво ти е помогнало safe moda ?
edit: верно че като го направих под safe mode стана, никога не бих се сетил да пробвам от там. Мерси за идеята.
edit: верно че като го направих под safe mode стана, никога не бих се сетил да пробвам от там. Мерси за идеята.
Пичове понеже съм новак в тази област и много ме е страх да предприема нещо, искам да попитам нещо. Точка 2 гласи: "Изклищчете Ипода" - какво се има предвид? "slide to power off". по този начин ли да го изключа ?! И още нещо... Това ДФУ не се получава!!! нали power бутона е този от горе, а home бутона е този от долу?! защото като задържа както пише и посе ми изкарва само слайд то пауер оф и незнам какво да правя
Ще се радвам ако ми помогнете

Имам ипод от около 1 месец 1G 8гига и искам да си го jailbreak-на но пурво да разуча нещата след усърдно търсене в форума не успях да отрия как се качват програми и игри кракнати и се чудех дали някой неможа да ми даде линк кум темата кдето пише или да ми обясни
.Нямам си никаква идея какво е това cydia и другите работи и си нямам никаква идея какво да правя след като го jail-на моля помогнете ми . И също купих си ипода 2-ра рука с фирм 3.0 по принцип е закупен с 3.0 и се чудех дали пак ще трябва да правя ресторе защото видях че в някоя от стъпките трябва да се посочи isp файла който е използван за ресторе-а

Няма какво да го мислиш. Правиш му Jailbreak. След това ако си с 2.2.1 или по-стара през Cydia (което е програмка като AppStore само че за кракнати програми) си добавяш Mobileinstaller, за 3.0 и по-нови AppSync. След това добавяш програми, игри, видео, картинки, музика... към iTunes и го синхронизираш с iPod-a и той ще ти качи всичко.
iPod Touch 1st Generation 8GB
О все пак не успях като оставя redsn0w да си върши работата стои на waiting for reboot и вече 2 часа стои така ще пробвам от начало пак.А да питам при ресторе-а по едно време ми се появява иконката на итунес и един кабел усб който има една стрелка над него и сочи кум иконкат на итунес това какво е ко трябва да правя там ?
edit:втория път сега като ресторенах и това само ми изчезна но пурвия пут стоя сигурно 5 минути.Но редснол пак си стигна само до там кудето пише waiting for reboot какво да правя ?
вече сигурно 8-9 пъти пробвам всеки път правя ресторе и пак ми стига до същото място waiting for reboot и до там повече не мърда колко време трябва да чакам по принцип за да се махне това ? Моля ви помагаите че се изнервих ужасно много
edit:втория път сега като ресторенах и това само ми изчезна но пурвия пут стоя сигурно 5 минути.Но редснол пак си стигна само до там кудето пише waiting for reboot какво да правя ?
вече сигурно 8-9 пъти пробвам всеки път правя ресторе и пак ми стига до същото място waiting for reboot и до там повече не мърда колко време трябва да чакам по принцип за да се махне това ? Моля ви помагаите че се изнервих ужасно много
Аз имам следния проблем : Следкато оставя да "чупи" , айпода ми премигва няколко пъти,става бяло после пак черно и си остава на черно.Не мърда.Толкоз.Някой да има някакви предложения как да оправя проблема ? Всичко правя както трябва но... 

iPod Touch 2G Варна
Ти с коя версия си? Тази тема е само за 3.0 !NiKoL4o0o написа:Аз имам следния проблем : Следкато оставя да "чупи" , айпода ми премигва няколко пъти,става бяло после пак черно и си остава на черно.Не мърда.Толкоз.Някой да има някакви предложения как да оправя проблема ? Всичко правя както трябва но...
Отиди и чети темите в "Активиране и Отключване".
Как да задаваме Kоректно и Грамотно въпроси във форума!!!
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
АА може ли някой да ми каже какво става с айпода ми ???След изпълнение на всички инструкций мисля че е джаилбрейкнат , но ми излезе нарисуван кабела и над кабела логото на ай тюнс!!!! ко да прая ???????????? Положението е бедствено.
ето това ми излиза

Ами първо ти кажи с какъв iPod си, с какъв фърмуер?
1g ми е айпода
Е добре де уж е спешно пък думите с ченгел трябва да ги вадим. Я първо прочети тази тема.
Знам как да си строя изреченията кажи ми ако може за айпода нещо?!?!? 

За да си доволен. iPod 1G .
Въпросът ми по - точно е : Как да премахна този странен режим?
Въпроса беше по-скоро с какъв фърмуер е бил преди това и как си се докарал до това състояние?
Опитай да задържиш двата бутона Home+Power докато се рестартира да видим дали ще се стартира нормално.
Това на картинката се нарича Recovery mode и до него току така неможеш да се докараш от него можеш да излезе с като използваш примерно iREB, или като направиш рестор наново.
Също така бих ти препоръчал да направиш рестор с custom firmware за FW 3.1.2.
Опитай да задържиш двата бутона Home+Power докато се рестартира да видим дали ще се стартира нормално.
Това на картинката се нарича Recovery mode и до него току така неможеш да се докараш от него можеш да излезе с като използваш примерно iREB, или като направиш рестор наново.
Също така бих ти препоръчал да направиш рестор с custom firmware за FW 3.1.2.
Но се появява пак Recovery mode .И iReb програма ли е?