Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1.X BlackRa1n (Win&Mac)
Прочети цялата тема - това се нарича tethered jailbreak.
Здравейте,
Първо искам да кажа , че четох 2 дни преди да пусна темата.Значи прблема ми е ,че когато пусна да се инсталира къстъм фирмуеър (с шифт и рестор) зацикля на "Preparing Iphone to restore" и след 5 минути ми излиза следната грешка: The Iphone could not be restored.An unknown error occurred (1604).И така доста пъти.
Телефона е чисто нов купен е от Англия и се води фабрично отключен.Iphone 3Gs 16GB firmwere 3.1.2 , modem 05.11.07.
Дано да няма писано в форума за моя проблем ,защото неможах да намеря.
Първо искам да кажа , че четох 2 дни преди да пусна темата.Значи прблема ми е ,че когато пусна да се инсталира къстъм фирмуеър (с шифт и рестор) зацикля на "Preparing Iphone to restore" и след 5 минути ми излиза следната грешка: The Iphone could not be restored.An unknown error occurred (1604).И така доста пъти.
Телефона е чисто нов купен е от Англия и се води фабрично отключен.Iphone 3Gs 16GB firmwere 3.1.2 , modem 05.11.07.
Дано да няма писано в форума за моя проблем ,защото неможах да намеря.
И по какъв повод качваш custom firmware?
Ами след като го ресторнах от Itunes го джейлнах с Blackra1n i отключих със blacksn0w , но не ми разпознава картата и след рестарт пак ми излиза така познатата иконка на Itunes и УСБ кабел със стрелка нагоре. 

Я вземи и прочети цялата тема и по-точно наблегни на tethered jailbreak.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
@ matt83 Като ти се появи кабелчето към iTunes, стартирай отново програмата blackra1n и натисни make it ra1n. Всеки път, когато ти се изключи устройството (например да ти падне батерията и т.н), ще трябва отново да го стартираш с гореспоменатата програма. Засега още не е намерено решение на този проблем.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Следващия, който пише с проблем в темата и проблема му се казва tethered jailbreak - ще получи награда едноседмичен бан!
Здравейте, имам следния проблем, направих всичко много точно стъпка по стъпка както е описано накрая следкато рестртнах аипода и го свързах с аитунс качих едно безплатно приложение и нямах никакви проблеми, след това го пробвах работеше идеално. Свързах отново аипода с аитунс и се пробвах да кача тази игра viewtopic.php?f=20&t=15815 но ми даде тази грешка http://toreo.snimka.bg/other/ipod.467406.17128007
Ipod touch 2g 8gb 3.1.2 с windows xp и с itunes 9 последната версия. Ще ви бъда много благодарен ако някой може да ми помогне
Ipod touch 2g 8gb 3.1.2 с windows xp и с itunes 9 последната версия. Ще ви бъда много благодарен ако някой може да ми помогне

Човек, този въпрос е дискутиран сигурно 29364 пъти досега. Направи ли си труда да прочетеш малко или да потърсиш в търсачката?!?
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Рових но неможах да намеря може и да не търся на правилното място, моля ви нов съм което не ме оправдава но ако може поне да ме насочите каде да чета за да мога да си оправя проблема
все пак това е първия ми въпрос до тук съм стигнал сам. Извинявам се че се повтарям но не много лесно. 

В Cydia добавяш сорса http://cydia.hackulo.us/ . Като го направиш търсиш в него AppSync 3.1.
iPhone 5 16GB Black
Хиляди балгодарности мерси много за помоща, сам нямаше да се справя, ако понякога имам вазможност винаги бих върнал услугата, отново МЕРСИ !!! 

Да не ти е прекъсвал нета по време на свалянето? С коя версия на iTunes си и ако може да дадеш малко повече информация за телефона ти.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
Процедурата я направих 3-4 пъти, всеки път тегли тоя ъпдейт 306.2 MB ии на финала този error, нета си е добре..import написа:Да не ти е прекъсвал нета по време на свалянето? С коя версия на iTunes си и ако може да дадеш малко повече информация за телефона ти.
iTunes - 9.0.2.25
Телефона е 3GS 3.1.2, взет е от Глобул.

Може би трябва да пробвам от друго PC?
Вече почвам да съжалявам, че почнах

Пробвай на друго РС. Или пробвай наново да пуснеш рестора но първо изтрий вече сваления файл от iTunes.sky_ написа: Процедурата я направих 3-4 пъти, всеки път тегли тоя ъпдейт 306.2 MB ии на финала този error, нета си е добре..
iTunes - 9.0.2.25
Телефона е 3GS 3.1.2, взет е от Глобул.![]()
Може би трябва да пробвам от друго PC?
Вече почвам да съжалявам, че почнах
Намира се в
XP - C:\Documents and Settings\YOUR-USER-NAME\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Update
Vista/7 - C:\Users\YOUR-USER-NAME\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
3та възможност - изтегли си сам файла и после направи Шифт+рестор.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 11&t=11390
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Днеска реших, че трябва да си ресторна телефона, влезнах в DFU, ндатиснах рестор и ми изписа iPhone OS 3.1.3. Дадох му cancel, понеже не исках да рискувам. Някой има ли идея дали ще може да се jailbreak-не с blackra1n, и евентуално дали не update-ва baseband-a?
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Това е от блога на DevTeam и дава отговор на въпросите ти:
Ако не искате да загубите джейлбрейка и софтуерното отключване, не ъпдейтвайте до 3.1.3! Това важи с особена сила за притежателите на 3G и 3GS.3.1.3 and thee
WARNING! At 10.30AM PST on February 2nd 2010 Apple released the 3.1.3 version (7E18) of the iPhoneOS.
If you care about your jailbreak and unlock, don’t update your device - 3G and 3G(S) owners should pay particular attention to this warning.
•PwnageTool and redsn0w are not yet compatible with 3.1.3
-
имам 3г 8гб които се опитах да ъпдаитна до 3.1.2 и да го джб с дъжда проблема е 4е телефона си стои в рековъри мод и нито дава картинката с фродо нито ни6то пробвах ве4е 10тина пъти на всеки от подръ4ните ми 3 лаптопа и пак ни6то дъжда казва 4е е готово но пак си стои в рековери мод а съм направил вси4ко както си пи6е.
моля за помо6т и благодаря предварително
Постът е редактиран и автора му е предупреден за неспазване правилата на форума!
моля за помо6т и благодаря предварително
Постът е редактиран и автора му е предупреден за неспазване правилата на форума!
Ресторни до 3.1.2 не ъпдейтвай и пробвай пак
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
И аз имах същия проблем на предишния ми 2G. Направих каквото MadM@X написа в поста си по-горе. Вързах го към лаптопа на баща ми и оттам си се изтегли и update-на без проблеми.
Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
You call it piracy. We call it Freedom.
-
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Моля ви кажете защо като кликна на Restore ми излиза прозорец с Restore & Update.Няма никъде само ресторе ,а пук ъпдейтването ми казаха да не го барам.Начинаещ съм.Благодаря предварително.Аа щях да забравя задължително ли трябва да има SIM Card ?
Трябва да натиснеш Shift + Restore и ще ти излезне едно прозорче да избереш файл за 3.1.2.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
ъпдейтнах го до 3.1.3........не знаех че не трябва.......връщам го до 3.1.2........но ми дава грешка 1015.....и така 2 пъти по ред както пише в на1алото на темата......3G 8гб е
......блекрейн....както е показано използвам......инсталирам сидия......инсталвам и блексноу.......... но не се връзва за Мтел.....идеи някъкви?

Ами пише си с големи букви пак там в началото на темата:
Софтуерно отключване на 05.12.01 все още няма.blacksn0w НЕ ОТКЛЮЧВА baseband 05.12.01 !!!