Има лек напредък ако мога така да го нарека.. разпозна айфона но http://img187.imageshack.us/i/capture1vk.jpg/
intruder написа:Ако искаш първо опитай с Recovery mode - по-лесно е.
За Recovery mode:
1.Изключваш телефона и го откачаш от компютъра
2.Натискаш и държиш Home бутона
3.Докато държиш Home бутона включваш кабела в телефона и iTunes трябва да го засече.
В Recovery режим на телефона се вижда кабелче сочещо към iTunes.
За DFU mode:
1.Изключваш телефона и го закачаш към компютъра
2.Държиш Power бутона за 2 сек.
3.Без да пускаш Power бутона натискаш Home бутона и даржиш 10сек.
4.Пускаш Power бутона без да пускаш Home бутона и го даржиш още 30 сек.
Ползвай часовника на компютъра да засичаш времето - трябва да си много точен. Много често не става от 1-я път - опитай няколко пъти.
Ако телефона е влязал успешно в DFU режим екрана му е черен, но iTunes го разпознава и ти предлага да направиш restore.
1. Не пишеш в правилната тема - за downgrade си има отделна тема.skut написа:Здравейте, имам малък проблемедин колега си е взел от mobilebulgaria Iphone 3g с качен (по неговите думи) фирм 3.1.2 на български е бил , обаче нямал cydia и прочел в някакъв друг форум, че трябва да направи рестор, но не и как да го направи и той му дал направо рестор без shift и от тогава е заключен, после се опитвал с RedSn0w и BlackRa1n да направи нещо но май повече го е оплескал. Днес се опитах да му направя downgrade под Rekovery mode и DFU mode обаче ми дава грешка 1015, пробвах на 2 различни компа и пак не иска. Пробвах метода само с RedSn0w nо като ми зареди накрая с ананаса и се включва направо в Rekovery mode.
Благодаря ви предварително
P.S. Пробвах и метода iRecovery обаче нещо не го разбрах
Четете ли изобщо? И имате ли на представа какво правите?vokut написа:RedSn0w e за 3.0. Ако той е с 3.1.2, ще трябва да ползваш blackra1n