Ringtones 2.82!
Re: Ringtones!
Адамов, що си траеш, бе? Нали ти работи? Аре снеси малко инфо. 

И на мене първите пъти ми давапе това инициализиране...но преди малко като я пуснах мина инициализирането и влезна без проблеми в менюто и конвертирах една песен. Не срещтнах проблеми и си работи....Явно не при всеки работи...но при мене става...
Видео
Видео
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Ей, никой не иска да каже повече. Това филмче, Жоре, при мен не се отваря. Инициализацията при мен също минава, но всеки път като го пусна го прави. Толкова ли никой не може да отговори на въпросите, които зададох на предишната страница?
Значи аз не съм се сблъскал с твоя проблем и няма как да ти помогна просто давам повече инфо как става при мен.
Файловете ги запазва в /var/Ringtones
Файловете ги запазва в /var/Ringtones
Ми аз нямам проблем, освен че не работи. Питах дали ги конвертира за няколко секунди, дали всеки път при пускане се инициализира и т.н. Май не си ми прочел въпроса на предишната страница 
Я тези без проблемите да си кажат дали са си местили Ringtones с BossTools преди да качат програмката? Да не е това проблема?

Я тези без проблемите да си кажат дали са си местили Ringtones с BossTools преди да качат програмката? Да не е това проблема?
Не,аз не съм местил нищо и пак не иска.При мен консертиранеро минава за около 2-3 сек,но после нямя нииикоййййй.Нямам никаква идея,при едни върви,при други не. 

iPhone 4GB,FW 2.2
аз съм с 1.1.4 програмата ми тръгна от първият път наистина ми иска връзка с интернет ,но след 3-4 секунди тръгна
Re: Ringtones 2.0!
Update: Ringtones 2.0
И 2.0 не работи при мен 

-
При мен бачка само с някой песни!Не мога да си обясня там пише , че ако не са с фикситан bit rate няма да може да реже от песента. Или ако не е очаквания резултат да пуснеш опцията 'wav'.Както и да е тази опция не ми помага особенно.Просто с някой песни тръгва с някои не.Всъщност тръгва с много малка част от песните не телефона.Дори се чудя дали не е пълна паметта на телефона ми!
Update: Ringtones 2.1
Re: Ringtones 2.1!
И той не работи. Явно зависи как е записана музиката.
Моята е качена през iTunes.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
работи без проблем при мен ... много ми е чудно Антъни, защо при теб не става...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
anthony, инсталирай преди това SUID Lib Fix и BSD Subsystem и пробвай пак! 

iPhone 8GB 3G
здравейте и аз сам на 1.1.4 и при мен не работи,прави същите неща с които всеки се оплаква
Ringtones 2.2
Re: Ringtones 2.2!
аз съм на 1.1.4 и при мена не бачкаше днес деинсталирах програмата и пак я инсталирах и тръгна!
iphone4 32mb
При мен е още по-зле. Тръгна първия път, конвертира ми една песен, но я нямаше никъде. Като отидох в settings>sounds>ringtone няма никой, освен marimba. Дори другите стандартни рингтонове изчезнаха. И сега няма рингтонове, като ми звънят само вибрира. Преместил ги бях преди това с boss tool. Има ли някакъв начин поне да си върна стандартните? Пробвах да я деинсталирам и пак да я инсталирам, но никакъв ефект. Идеи?
You see beauty I see pain
You see sky and I see acid rain
защо на мен при самото пускане на програмата в момента в който се канектва с wifi ми излиза Error at Step 08 помогнете
инсталирай SUID Lib Fix и BSD Subsystem.и тогава инсталирай програмата,ако я имаш инсталирана я деинсталирай и пак я инсталирай.при мен така стана
iphone4 32mb
Има ъпдейт 2.4 вече. И при мен се оправи чак като инсталирах SUID Lib Fix (нищо, че пише, че е само за 1.1.3.).
Пак не работи, но поне ми върна оригиналните рингтонове (не че знам къде ги беше закарала преди това). На всичкото отгоре деинсталирах Suid Lib Fix и сега не иска да ми се инсталира, било само за 1.1.3., mainscript execution error . :shock:
You see beauty I see pain
При мен работеше 2.2 бе проблем сега след ъпдейта на 2.4 ми дава грешка сложих suid lib fix но не се оправя ,всъщност появява се че има грешка давам и ok и после да конвертира и тя го прави ,но тази грешка се появява непрекаснато.С1.1.4 съм.Ако имате идеи с радост ще ги приема