Nexus one

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
playboyko_
supporter

Nexus one

Мнение от playboyko_ »

Какво мислите за телефона на google nexus one ? По-добър ли е от Iphone, да ли е убиеца на iphone?
Аватар
Alxx
supporter

Re: Nexus one

Мнение от Alxx »

Убийците са в ареста. Питай Бойко Борисов.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
anedko

Мнение от anedko »

Аз пък се си мисля ,че не ми харесва :)

Iphone си е №1 :)
iPhone 3G 8GB Firmware 4.2.1
naidenoff

Мнение от naidenoff »

През последните години толкова "убийци" на iPhone се нароиха, че Nexus one е последен на опашката. Или по-точно към 167-ми по-ред =))
Apple iPhone 4 iOS 5 b1
intruder

Мнение от intruder »

Телефона не изглежда лошо - поне дизайна е въпрос на вкус. Интересно е как ще се държи, но за да се разбере трябва да го пуснат официално в продажба и да се видят ревютата на обикновенните не предубедени потребители. Иначе на платени ревюта и на реклами аз отдавна не вярвам. ;)

Темата за "убиец на iPhone" ми изглежда адски тъпа - дори и да е по-добър от iPhone-а. Всеки модел си има пазарна ниша - малка, голяма - няма значение. Ето например Nokia N97 според мен не може да се сравнява нито с iPhone нито с новите модели базирани на Android и Windows Mobile, но така или иначе се продава и има хора, които си я харесват.
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

И на мен много ми харесва но над 10 000 приложения ... следващите години според мен единствените убийци на iPhonе-ите ще са следващите iPhonе-и :D Няма по удобен и лесен за използване телефон :) само ако му сложат Bluetooth transfer няма да е зле че са ме е срам :( а iBluetooth за сега е боклук
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
playboyko_
supporter

Мнение от playboyko_ »

И аз някои път като кажа, че нямам bluetooth ми се смеят, ама като не знаят кое е истината да си карат с безмислено скъпите нокии.
Аватар
import
supporter

Мнение от import »

Момци правите безсмислени теми. По добро от iPhone - НЯМА ! >:)
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2

"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
HARDWARE ERROR

Мнение от HARDWARE ERROR »

Днеска гледах клипчета в youtube където сравняват iPhone с Nexus one.
Та за мен лично:
Относно дизайна: iPhone печели и то с много :)
Характеристики: За съжаление Nexus one има по силен процесор ( 1GHz ) от iPhone 3GS ( 600MHz ). Освен това май излиза че ще има 36 GB памет ( + картата памет ). Относно рам не съм запознат.
Дисплеи: Еми тука Nexus one за съжаление пак печели, но за мен лично телефона става малко голям за джоба :) Предимството на iPhone тук е че е multi touch :P
ОS: Ами на вид какво да кажа .... една голяма кражба от iPhone, говоря като физически движения и клавиатурите са почти еднакви на вид ( има малка разлика тук таме ).
Камери: Еми тук отново Nexus one води. Камерата му е 5 мегапиксела и има по голяма разделитална способност при заснемане на видео, отделно от това светкавицата....

В крайна сметка колкото и да гледам и да чета iPhone за мен си остава фаворит. Верно има какво да се желае още но като се позамисля просто Google са откраднали почти всичко от iPhone, добавили са някоя функция колкото да се каже че има нещо сложено от тях иии просто незнам... Можеби повечето хора биха си го взели защото е по евтин....
Публикувай отговор