Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
Re: Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1.X BlackRa1n (Win&Mac)
Уау благодаря на всички които се занимават с този сайт,справих се и с моят и с този на жената,а щом аз успях едва ли има човек който да не може 

Здравейте аз имам Айфон 2г но имам следният проблем след jailbreak i unlock когато поставя българска сим карта-НА глобул ми изписва че иска да се конектне до айтунес но jailbreaka стана
Със Blackra1n всичко си стана както трябва но проблемът явно е в телефона защото jailbreaka стана дори играя игри а когато вкарам бг симкарта ми пише че иска да се конектне до айтунес и че е непозната самата сим карта а отгоре си ми пише бг глобул обаче когато искам да влезна в менуту ми излиза все едно като emergency call и тва е
Ами не случайно те питах как си го отключил - за iPhone 2G jailbreak се прави с blackra1n, но отключването се прави с BootNeuter.
Отключване на iPhone 2G (04.05.04_G)
Пише го на 3-я ред в първия пост!
Отключване на iPhone 2G (04.05.04_G)
Пише го на 3-я ред в първия пост!
БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЕГА ЩЕ ПРОБВАМ
ИМАМ проблем пише ми когато цъкна флаш че вече отговарям на изискванията и няма нужда от флаш??? направо ше се гръмна
Изтегли си custom firmware за твоя телефон от тук Jailbreak FW3.1.2-iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G с Pwnage Pie. И направи рестор с него от DFU mode. След рестора телефона ти ще е отключен за всякакви карти.
Здравейте и ЧНГ
по празниците се сдобих с Iphone 3GS 3.1.2 от новите, които всеки път като ги изключиш и след това трябва да правиш jailbreak наново. Изчетох доста последните дни и се справям с jailbreakа....или поне докато стигна до точка 12." Задължително рестартирайте след това телефона си!" след като сме инсталирали cydia. Добре де, ама за да го рестартирам трябва да го изключа и съответно след това при включване той не се стартира, а ми излиза картинката с USB кабелчето iTunes и след като го свържа с PC-то iTunes ми иска restore после няма и следа от иконката на blackra1n в менюто ми, да не говорим за cydia
Много моля помогнете, защото направо се измъчих, направила съм сигурно 10-15 restora на горкия iPhone и вече взех да се притеснявам да не му стане нещо
Благодаря предварително !!!

по празниците се сдобих с Iphone 3GS 3.1.2 от новите, които всеки път като ги изключиш и след това трябва да правиш jailbreak наново. Изчетох доста последните дни и се справям с jailbreakа....или поне докато стигна до точка 12." Задължително рестартирайте след това телефона си!" след като сме инсталирали cydia. Добре де, ама за да го рестартирам трябва да го изключа и съответно след това при включване той не се стартира, а ми излиза картинката с USB кабелчето iTunes и след като го свържа с PC-то iTunes ми иска restore после няма и следа от иконката на blackra1n в менюто ми, да не говорим за cydia

Много моля помогнете, защото направо се измъчих, направила съм сигурно 10-15 restora на горкия iPhone и вече взех да се притеснявам да не му стане нещо

Благодаря предварително !!!

-
Еми мой човек свързваш телефона към компа и пускаш пак blackra1n-a на компа след телефона ще стартира нормално !
Който чете ке сполучи , който не чете ке си удря главата 

Стана стана стана :)))))))))))))))) хаха
Много благодаря!!!! :)
Много благодаря!!!! :)
Ей четете мненията в темата! Този въпрос е обясняван много пъти досега! И е обяснено кога трябва да се рестартира и какво следва от това...
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Здравейте!
Не знам дали някой има като моя проблем:
Всичко си правя както трябва и се получава,но след като изключи или се рестартира iPhona се появява кабелчето към iTunes и до там. Нито се рестартира нито се включва!
И всичко пак ново трябва да правя!
Не знам дали някой има като моя проблем:
Всичко си правя както трябва и се получава,но след като изключи или се рестартира iPhona се появява кабелчето към iTunes и до там. Нито се рестартира нито се включва!
И всичко пак ново трябва да правя!

Абе, брат - с какво си се напушил? Двата поста над твоя обсъждат същото!
"Мисля-значи съществувам"
Аз имам следния проблем:
Става въпрос за iPhone 3G с 05.11.07 baseband
: Кънектвам се към тюнс-а (на мак съм), давам му рестор, после отварям блекрейна. Всичко е ОК, но после
1) не може да ми намери wifi мрежа, като рутера е до мен. Влязох на settings>>restore >> restore wifi , рестартирах фона, нищо
2) когато се опитам да намера номер (телефона е фабрично заключен) ми дава веднага Call Ended.
Някакви идеи как да го оправя?
Става въпрос за iPhone 3G с 05.11.07 baseband
: Кънектвам се към тюнс-а (на мак съм), давам му рестор, после отварям блекрейна. Всичко е ОК, но после
1) не може да ми намери wifi мрежа, като рутера е до мен. Влязох на settings>>restore >> restore wifi , рестартирах фона, нищо
2) когато се опитам да намера номер (телефона е фабрично заключен) ми дава веднага Call Ended.
Някакви идеи как да го оправя?
Забравих да кажа --> въбще не ми намира оператора вляво (не го полазва горе вляво)
-
Влез и направи Ресет от Settings->General->Reset->Reset Network Setting и няма да имаш проблем с свързването към мрежите.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2
@basterd Случайно да си върнал бекъп след рестора?
А относно за името на оператора горе в ляво - изтегли от Cydia Carrier Logo Fixer или си изтегли MakeItMine и си напиши каквото искаш.
А относно за името на оператора горе в ляво - изтегли от Cydia Carrier Logo Fixer или си изтегли MakeItMine и си напиши каквото искаш.
iPhone 5 16GB Black
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
iPad 1st Gen 16GB Wifi+3G
MacBook Pro 15" Early 2008 C2D 2.4Ghz
iMac 21.5" 2012 Core i5 2.7Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 640M 512MB
Да, ресетнах network settings, след това рестартирах... нищо. Не ми намира мрежа, като рутера е до мен и на Макбука е на 100%. Без нет не мога да се вържа (и въобще да сложа Сидя) Идеята ми е, че не ми намира оператор, затова нямам лого. А е отключен с блексноу. В момента телфона може да се ползва само като айпод, дали не е хардуерен проблем
Бтв не съм връщал бекъп след рестора, просто ъпдейтнах от тюнс-а и отключих със черния сняг.
Бтв не съм връщал бекъп след рестора, просто ъпдейтнах от тюнс-а и отключих със черния сняг.
Оправих се ... благодаря все пак
Тука дали не става въпрос за отключване на телефони след 41вата седмица ... може ли някой по-разбиращ от мен да каже че май доста народ чакаме цяр
http://www.ihackintosh.com/2010/01/guid ... n0wbreeze/

Iphone 4S , 16GB, Black, NL, F.W. 5.0.1.
при мен не става,изпълних всички стъпки и когато се опитах да инсталирам приложенията пак ми дажа грешка,аз съм със Iphone 2g/3.1.2 

А това чете ли го и направи ли го?След като сте приключили процедурата посетете тази тема: Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone 2.0 - 3.1

И сега какво правиме ? Това ми излиза като цъкна 2 пъти на блекрейн ..