iBirthDay - vFR
iBirthDay - vFR
Интересна програмка от днешните пакети , но май има още работа по нея .
Предимства : чете рожденните дни от данните на контактите (ако сте ги въвели) и може да ви алармира в посочен ден и час за предстоящ рожден ден , дори с качена от вас специална мелодия .
Недостатъци : На френски език е и след излизане на приложението се самоизключва, или поне на мен така ми се струва.
Ще търсим версийка на английски .
Предимства : чете рожденните дни от данните на контактите (ако сте ги въвели) и може да ви алармира в посочен ден и час за предстоящ рожден ден , дори с качена от вас специална мелодия .
Недостатъци : На френски език е и след излизане на приложението се самоизключва, или поне на мен така ми се струва.
Ще търсим версийка на английски .
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Re: iBirthDay - vFR
Аз съм с v 2.0.2 на английски и върши перфектна работа modmyapple.it мисля че беше соурса.
edit: това е сорса http://www.serverasp.net/chiafa/MMA/repo.xml
edit: това е сорса http://www.serverasp.net/chiafa/MMA/repo.xml
ауууууууу,страшнаааааааа 

При мен напомнянето нещо не бачка.Всичко е настроено,въвел съм датите към контактите,обаче когато трябва да ина напомяне,няма никой,нито текст,нито мелодия.Може и аз да бъркам някаде ама не знам,при вас как е,работи ли си,някакви идеи
:?:

iPhone 4GB,FW 2.2
zaro, прочетох че не ти върви програмата. в интерес на истината много ми хареса интерфейса, адаптира си датите, направих му настройките (как да звъни и тн.) сега, обаче го опитах дали ще ме извести и ... нищо братче. нито съобщение на спринг, нито мелодии. ще го деинстална и като дойде работеща версия ще го кача пак защото замисъла е добър.
Принципно след инсталацията , трябва да се ребуутне телефона . Сега ще тествам и ще пиша утре 

направих ребуут- нищо
Да и при мен , кофти история :/
При мен работи перфектно 

- Grievous
- Обратна връзка:
Мдааа програмата наистина е супер а интерфейсът е уникален,но приятелката ми днес 29.03 има рожден ден а на мен от надписа който излиза на дисплей не ми остана батерия да и честитя така че тази програма е напълно излишна ако е постоянно на OFF.Какъв е смисъла?
Иначе програмата при мен работи и дори днес ме извести вероятно след излезналия ъпдейт.