Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Програмата е супер , но на версия 1.1.1 не иска да свири рингтона , иначе браво за тази програма , ще пробвам да сменя името на песента с Ring Ring, не става програмата не вижда песента .
Ipnone 8GB 2.2 Видин бистро "ORANGE" бул "Панония 56а" Wi-Fi zone защитно фолио "Belkin" , кожен Slim-Fit калъф "Belkin"
аз съм с fw 1.1.3 и при мен се конвертира, но след като задам песента, не иска да свири като мелодия тази песен която се е конвертирала.
Някой да знае, защо е така?
Я пробвайте да конвертирате и после отивате на стадартните мелодии и ги търсите там. Тоест след конвертиране не отиват в custom а в standard. Надявам се съм ви бил полезен.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW iPhone 6 128GB iOS 10 iPhone 7 256 GB Jet Black iPhone 7 256 Plus GB Silver
Много ми се ще някой от щастливците с работеща програма да даде повече инфо как работи. Аз написах, че всеки път като я пускам ми казва, че се инициализира за пръв път и му трябва интернет връзка. Това нормално ли и прави ли го при тези с работещата програма? Конвертирането при мен трае само няколко секунди, което не ми изглежда нормално. Къде трябва да се записват конвертираните песни? Аз като кликна на ringtones и ми показва тези, които сам съм си направил в mp4 формат и съм качил ръчно. Чакам отговори.
anthony написа:Много ми се ще някой от щастливците с работеща програма да даде повече инфо как работи. Аз написах, че всеки път като я пускам ми казва, че се инициализира за пръв път и му трябва интернет връзка. Това нормално ли и прави ли го при тези с работещата програма? Конвертирането при мен трае само няколко секунди, което не ми изглежда нормално. Къде трябва да се записват конвертираните песни? Аз като кликна на ringtones и ми показва тези, които сам съм си направил в mp4 формат и съм качил ръчно. Чакам отговори.
странно поне 3ма сме с 1.1.4 при които не бачка, а мисля някой с 1.1.4 беше написал, че при него е ок..нека той да даде повече инфо..при мен симптомите са същите като при anthony, всеки път е все едно го пускам за първи и
ми иска нет...нет има...и пак нищо