iTunes и Виста 64бита

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

iTunes и Виста 64бита

Мнение от iFoz »

Някои да е подкарал iTunes нормално работеща на Виста 64 бита ?
Все ми дава някаква грешка за записване на дискове, само дето това не ме вълнува, а че не ми намира телефона.
iPhone 4
Станимир

Re: iTunes и Виста 64бита

Мнение от Станимир »

Работата е там, че няма 64-битова версия на драйверите, използвани от iTunes за Windows Vista и следователно не може да намери телефона. Друг въпрос е, че можеш да пуснеш самата програма.

Точно затова и на мен ми се налага да синхронизирам iPhone от лаптопа, а всичката музика, филми и т.н. са съхранени на и се прехвърлят от 64-битовия ми десктоп. Надявам се, че някой ден Apple най-накрая ще компилират такава, но може и да не е скоро, както стана и с Macromedia, а сега и Adobe -- не пуснаха x86-64 версия на Flash. :)
Аватар
iFoz
Обратна връзка:

Re: iTunes и Виста 64бита

Мнение от iFoz »

Вече има поддръжка на х64 в новия iTunes 7.6
Станимир написа:Работата е там, че няма 64-битова версия на драйверите, използвани от iTunes за Windows Vista и следователно не може да намери телефона.
За това не съм сигурен, че е така.iPod nano го намира и си качвам и свалям музика с 7.5

Едит:Изображение
Т.е при мен е все тая все едно съм с 65 битов Win

Едит:Появи се и 64bit версия на iTunes макар и с два дни закъснение
-Работи без проблем с Виста 64бит. Ултимеит
-Работи и Арт Импортера
-Не разваля нещо по iPhone
-Работи коректно с него т.е качват се снимки,песни и видео
iPhone 4
Публикувай отговор