Въпрос относно Skype икона на десктоп
Re: Въпрос относно Skype икона на десктоп
ок, ще опитам и ще пиша пак
същата работа...даже не се бави вече 4-5 сек.
направо дава грешката..
сега просто ме пусна с ново ip, вместо 192.168.1.102 е 192.168.1.101
но грешката си остана...и на static пробвах...същата работа..
направо дава грешката..
сега просто ме пусна с ново ip, вместо 192.168.1.102 е 192.168.1.101
но грешката си остана...и на static пробвах...същата работа..
В каква последователност сложи bsd и ssh? Каква е версията на телефона и правен ли е ъпгрейд?gulag написа:благодаря
нещата се оправиха, но малко странно.
изтеглих winscp, сложих ssh i bsd subsystem, след което рестартнах, опитах да се вържа към
телефона и ми даде connection refused, опитах пак да старитрам squid и този път проработи... не ми е ясно
защо..но работи сега...въпреки, че не успях да вляза с winscp по необясними за мен причини.
първо bsd после ssh, тела е 1.1.2, ъпгрейд на този етап не е правен
не мога да го свържа към нищо, itunes казва няма телефон, winscp също не става, xilisoft ipod rip също, в my computer също не се показва...а се чуват сигналите за връзка при включване в usb
gulag написа:не мога да го свържа към нищо, itunes казва няма телефон, winscp също не става, xilisoft ipod rip също, в my computer също не се показва...а се чуват сигналите за връзка при включване в usb
Хммм.. на мен лично ми мирише на пълен рестор на телефона. Съжалявам, че трябва да го кажа, но аз имах подобен проблем и това беше единственото, което помогна. Ако решиш да го равиш, поне мини към 1.1.4
Абе пич, сигурен ли си, че SSH не ти е изключен през някое приложение като BossPrefs например?
да включен е ssh
а за рестора, тела е на 2 дни..аз просто нищо не съм правил с него още, че да има какво да съм му омазал, май..
може и да греша.... още с първото включване itunes не го намери...даже не знам как се получи, че успях да го unlock
а за рестора, тела е на 2 дни..аз просто нищо не съм правил с него още, че да има какво да съм му омазал, май..
може и да греша.... още с първото включване itunes не го намери...даже не знам как се получи, че успях да го unlock
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
100% нещо има омазано ...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Съгласен съм с Адамов. И според мен колкото по-рано го оправиш, толкова по-добре. ZiPhone работи отлично и за MAC и за РС, така че няма да ти отнеме почти никакво време.
ок приемам, че сте прави..по в час сте...как да стане рестора без itunes?..ще прочета как се прави защото не съм наясно, но доколкото помня от това, което съм чел ..се ползваше itunes, която всъщност не засича тела..
Трябва да вкараш телефона в DFU режим и ще го засече Itunes. Това става като задържиш home + sleep бутоните за 20 секунди.
благодаря ви за помощта
ресторнах, сега от 1.1.2 съм с 1.1.4 и всичко бачка перфектно...itunes и т.н.
мерси пак :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ресторнах, сега от 1.1.2 съм с 1.1.4 и всичко бачка перфектно...itunes и т.н.
мерси пак :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аре и да почерпиш 

готово;) идвайте във варна и ще черпя...не, че скоро няма да имам път и към софия де....
) проблем никакъв

Внимавай! Не знаеш какво си пожелаваш!gulag написа:готово;) идвайте във варна и ще черпя...не, че скоро няма да имам път и към софия де....) проблем никакъв

хахахахах работата е внимавай кво си пожелаваш, щото може да стане реалност а
))))))
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: