show & prove написа:1. защото си изпатих зверски от вече направени къстъми на 3.1 и искам да си го направя сам и да знам, че всичко му е на ред..
2. защото като така и така пиша по 1-2 изречения, никой няма да се обърка, а когато пиша повече изречения си пиша така, че да не ти причинавам трудности
ПП: Бан не ме впечатлява, само показва характера ти. (Ето го с точка и голяма бувка.)
И сега какво, като излезе Sn0wBreeze ще си по-спокоен, защото ти ще натискаш копчето така ли? Не разбра ли досега, че правенето на custom firmware е просто натискане на 4-5 бутона и приложението само си го прави. Просто няма начин да сбъркаш така, че някой да си изпати 'зверски'. И каква ти е гаранцията, че като си патил досега няма да си изпатиш и с този, който ще си направиш със Sn0wBreeze? Не ти ли идва на ум, че ако си един от малкото, които са си патили с custom firmware-и, това най-вероятно е, защото си един от многото, които чете ръководствата през ред?
show & prove написа:
2. защото като така и така пиша по 1-2 изречения, никой няма да се обърка, а когато пиша повече изречения си пиша така, че да не ти причинавам трудности
Човек, проблема е, че ти изобщо не пишеш изречения! Или ги пишеш ама на някакъв друг език! Изреченията в бългаския език започват с главна буква и завършват с препинателен знак!
Считай това за официално последно предупреждение. При следващия ти пост, в който не си личи началото и края на изреченията ще имаш възможност да опознаеш характера ми от близо.