Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!
Re: Ръководство за безплатна регистрация в iTunes!
дарк2, и на мен ми беше така, защото бях със стара версия на итунес, сложи си новата и вече ще ти излезе NONE
мерси супер ръководство . колеги преди да питате що не става нисля че трябва да упграйднете до 8.2 - поне при мен има "None" а аз съм с 8.2 Itunes. писмото се забави м/у 24 и 36 часа
Smoke Tyres , Not Drugs
мойто писмо дойде между 0-30 секунди (:
Всичко ок но не получавам потвърждение вече няколко часа... пише си, че е успешна регистрациаята и чакам е-майл и това е (не е във спам директорията).. някои има ли идея дали нещо не са променили защото според мен тоя е-майл няма да дойде и може да са се усетили.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Изчакай. Понякога потвърждението се бави по няколко дни.
Да ще чакам, не ми остава друго и без това. Озадачи ме това, че като цъкнах "Забравена парола" дойде за 2 мин, което според мен изключва претовареност на мейлинг сървърите им примерно... ама знам ли ги.. мерси за отговора все пак!
май сме доста хора, които чакат.. предният дочака ли?
На мен потвърждението ми дойде веднага, но когато го натисна ми излиза прозоред че зарежда и дотам така си седи и не мърда 

на мен ми иска пак някакви кодове... 

..без validation email вече 3-ти ден 

Потвърждавам. Направих няколко регистрации, две от които са към mail.bg, от които вече 4ти ден ни вест ни кост. На другата регистрация която направих през gmail.com след секунда получих validation email. Така че, на чакащите, препоръчвам да се пререгистрирате през някой mail сървър с недоказуема локация, т.е. gmail.com, yahoo.com, nababatihvurchiloto.com и т.н.victor11 написа:Изчакай. Понякога потвърждението се бави по няколко дни.
При мен стана супер, ама сега за какво ми беше тази регистрация
хихихиих

Здравейте първо и благодаря за точната и изчерпателна информация от всички админи и хора ,които се занимават с нас,начинаещите....никакви проблеми не срещнах с това ръководство-всичко е ок !
Iphone 6S plus,16 GB
При мен стана за минутки мерси за полезното инфо 

следвах стъпка по стъпка и единствено не проработи потвърждаването на края през Firefox, стартирането на IE7 оправи нещата...
-
Аз пак съм недоразбрала...
Направих си регистрацията ,обаче като тръгна да качвам скайп и ми дава следната грешка:
You have not verified your account.
Направих си регистрацията ,обаче като тръгна да качвам скайп и ми дава следната грешка:
You have not verified your account.
Мдам не си до прочела. След като направиш регистрация от apple ти пращат майл, в който има линк за да потвърдиш акаунта си. Потвърди го и опитай пак. 

-
Да,оправих се ... Мерси

Благодаря и от мен, хубав и много нагледен урок (и ценен!) 

Голямо благодаря за темата! сега ми остава само да чакам да ми пратят обратен емайл. 

Device: iPhone 3G 16GB Black/FW 3.1.3
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
You call it piracy. We call it Freedom.
Полезни ръководства за iPhone
-
Ужасно много благодаря! Всичко мина като по вода! Огромни благодарности към целия ви екип!

Регистрирах се и всичко е точно, много благодаря за ръководството, но не ми е ясно какво да правя ако искам да си купя някоя платена програма от App Store? Някой беше писал по- горе, че му извличало държавата от пейпала или кр. карта. Какво ще стане ако натисна да купя някоя програма и AppStore "види", че съм регистриран в САЩ, а се опитвам да купувам програми с БГ-пейпал/кр.карта? Ако някой знае, моля да пише.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 & Motorola V3i
-
Току що се регистрирах използвайки ръководството и няма никакъв проблем само че аз сложих за адрес Лондон и т.н. защото все още няма България 

задължително потвърждаването на регистрацията от пощата да се извършва през internet explorer ,ако може 7 версия.
Mod edit: Това не е вярно - можете да ползвате ваякакви браузъри!
Mod edit: Това не е вярно - можете да ползвате ваякакви браузъри!
Благодаря за ''блондинското"
обяснение.
Честито Рождество Христово и весели празници!!!

Честито Рождество Христово и весели празници!!!