Засега толкова от мен и ви благодаря че ме изтърпяхте толкова много

Пак не си чел целия първи пост в темата за blackra1n. Тази програма е САМО за вече активирани телефони съе сим картите си, към които са заключени, blackra1n е само джейбреак и съответно не отключва телефона, нито прави хакнато активиране. Напълно неизползваем за iPhone 2G (както и за другите модели) ако се ползва в мрежа, различна от тази към която е заключен.Noran7 написа:Пак съм аз...така я няма лесно оттърване от мен.И така искам да питам какво ще кажете за вариант джейлбрейкване с blackra1n.Там изглежда е по-просто ... качвам си 3.1.2 и после го разблокирам с blackra1n.Без никакви custom firmware-и и т.н..Или ми препоръчвате да се придържам към вашия метод?
Човек, чети първия пост! Написано е точно какво трябва да се направи. И е на чист български език. Откъде го измисли това с Ultrasnow незнам. Невиждам някъде да съм писал че ти трябва!Noran7 написа:....
Нямам идея дали дори става за 3.х фирм.Noran7 написа:Да стана.Благодаря.Искам още нещо да попитам - пробвах да си инсталирам customize от cydia sections но нещо не се получи.Знаете ли от чий сурс мога да си я изтегля и да ми тръгне?
Това ти е графичната среда/мениджъра на екрана на телефона ти. winterboard е заместител на springboard, след инсталацията му може да позлваш теми.Noran7 написа:Да ясно.Мога ли да те питам какви са тези springboard и winterboard.Какво представляват и как могат да се използват?
Алооооооо, ти четеш ли въобще заглавието???GodDamnIt написа:Започнах да изпълнявам стъпките изтеглих си iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore.ipsw и влязох в йтюнс кликнах на рестор с бутона шифт започна процедурата и ми изкара съобщението "The Ipod could not be restored. An unknown error occured (5)." А на самия йпод се показа символа на йтюнс и юсб кабела. Рестарирах го с хоум бутона и ресет бутона но излизат същите символи. Като махна кабела отново си стоят. С Ipod Touch 1G 8GB съм и използвам йтюнс 7.4.2.4. Как мога да оправя положението.
Благодаря предварително!
Edit:Успях да го ресторна но на 1.1.5 след като изтеглих ъпдейта. Сега отново съм на тази версия, но вече не е джейлбрейкнът. Може би ми трябва по нова версия йтюнс..
Апликациите се инсталират наново след като синхронизираш след рестора телефона с компютъра.moltar написа:Здравейтепрочетох всичко, но за всеки случай пак да питам дали сам разбрал.Значи аз съм с 2г 3.0 и искам да премина към 3.1.2. Изтеглих iPhone1,1_3.1.2_7D11_Restore.Bерсията на айтунса ми е 9.0.3.15.Значи правя си бекъп на контактите и само ресторвам с shift+restore и това е всичко така ли ?
, а и само да попитам дали апликациите ми ще останат?