Мак и торенти

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
anitata

Мак и торенти

Мнение от anitata »

Здравейте!
Карам го направо - след трети върнат Windows ултрабук в рамките на две години, реших, че е крайно време да сменя операционната система. Спряла съм се на про-то от 2016 и имам въпрос относно някои програми. Имам право безплатно да тегля Photoshop, Illustrator и подобни от организацията ми, но понякога ми се налагат и такива, за които няма абонамент и тегля торенти на моя глава от Замунда. Нищо не разбирам от макове, знам, че торенти могат да се теглят, но не знам дали е възможна инсталацията на пиратски програми и къде да гледам в Замунда дали торента е съвместим с операционната система, за някои имам чувството, че не пише.
Ще съм много благодарна, ако можете да ме просветлите в тази област.
Хубава вечер!
Krastanov

Re: Мак и торенти

Мнение от Krastanov »

Торент клиента си е торент клиент.Относно къде да гледате бих казал просто да ползвате фитъра и да изберете програми за мак, но лично не мисля че нещо от там ще ви свърши работа.Има други сайтове където може да се намери нещо актуално и добро(пачнато, каракнато, серриал и т.н.) но е против правилата и линк не бих ви дал, а и не бих ги и препоръчал тъй като вече се навлиза в друга сфера.

П.П.Анита, разполагате с едни от най-скъпите програми, не мисля че си заслужава да се издребнява за нещо което си заслужава и е на прилична цена.
Аватар
gorgior

Re: Мак и торенти

Мнение от gorgior »

Направете си регистрация в Демоноид или РУ тракер. Най-добре е в Брокенстоунс, но там е с покани. Торентите не са лошо нещо. Набил съм доста пари в софтуер, който в последствие се оказва боклук или не е това което ми трябва. или пък не го ползвам толкова често, че да си заслужава парите. Хареса ли ти програма, купуваш я и вече и се радваш на чести ъпдейти и безпроблемна работа.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор