Коя е най-добрата програма за конвентиране на видео?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
Аватар
iTouch

Коя е най-добрата програма за конвентиране на видео?

Мнение от iTouch »

Здравейте колеги!
Имам клипчета който уважавам и такива, който не толко, но не искам да ги трия. Естествено са снимани с Айфона ми и заемат доста място. С каква програма най добре мога да ги конвентирам да заемат по малко памет. В момента използвам SmartConventer, но не ми харесва особено как работи и ефекта след това
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
Alxx
supporter

Re: Коя е най-добрата програма за конвентиране на видео?

Мнение от Alxx »

Ако искаш да пестиш място, резни ги в 480p с quicktime. Всичко останало е компромисно, повярвай.
"Мисля-значи съществувам"
emmasam

Re: Коя е най-добрата програма за конвентиране на видео?

Мнение от emmasam »

С тази програма може ли да се гледа от Macbook на SAMSUNG TV? Свалих я и на лаптопа и на телевизора ама нещо немога да се оправя ако вобще става да се гледа свален филм на компютъра на телевизора. Ако може ще съм благодарен да ми опише как става. Също така опитвах и с една друга програма за която също пише, че може чрез нея да се гледат филни от Makbook-a на SAMSUNG TV. Програмата се казва Vuze. Ще съм благодарен ако ми напишеш как е възможно да се случи това. Благодаря.
Get free demos for 650-987 exam - pass4sure.co.uk exam and HITACHI exam with New York University guaranteed success.
Публикувай отговор