mad_max написа:Mac си е Мас, проблема е, че има два много големи недостатъка (за мен): цената (в България) и игрите (които липсват), другото му е 1000 пъти по-добро от windows-a. Надявам се някой ден да доживея да използвам Mac.
Колега прав си, че цената в България е
много висока. Много висока е обаче и в много Европейски държави. От време на време има разни промоции и отстъпки. Ако става дума цената и в САЩ също не е ниска. За същите пари за които се предлага Mac в САЩ, пак там може да се вземе страшна машина с пъти по-мощна, която не е Apple/ска. Само за пример ще дам отново
PsyStar, за да не каже някой, че има с разлика с др. машини т.к. на тях не върви Mac OS X.
Абе според мен си заслужават, но докато не си купя и аз един Mac и не си поблъсквам главата с него НЕ мога да твърдя нищо на 100%. Трябва да се опита просто, иначе Hackintosh/че отдавна си сглобих и ооо, пердаши здраво, яко се зарибих с него.
ПС: А игри доколкото виждам в нет/а има, разбира се с пъти по малко от заглавията за Windows, но все пак хитовите заглавия са си там. Ако всички вземем да купуваме Mac/s игрите ще станат доста повече.