Здравейте,
Взех на старо описания Мак, но със 128гб SSD диск.
При положение, че ми трябва и Уин/за съжеление/ на него /заради Visual Studio-тo/, стана много тясно.
256 или 480 ще свършат чудесна работа.
Кой модел / прозиводител бихте препоръчали, доколкото знам този модел е бил с по-особено SSD/демек по-скъпо?!/ и тн и неъпрейдваема памет /била запоена на дъното/?
Благодаря!
SSD за MacBook Pro Retina mid 2012
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: SSD за MacBook Pro Retina mid 2012
Здравей,
Няма проблем да си смениш SSD-то с по-голямо. Но се изисква определена доза сръчност, както и да се снабдиш с пинцета, 6,4мм T6 торкс отверткa.
Ето ръководство как се процедира в случая: Линк.
Този тип SSD-та са малко по-скъпи, но не с много...при 250GB разликата е около 50лв.
Няма проблем да си смениш SSD-то с по-голямо. Но се изисква определена доза сръчност, както и да се снабдиш с пинцета, 6,4мм T6 торкс отверткa.
Този тип SSD-та са малко по-скъпи, но не с много...при 250GB разликата е около 50лв.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Здравей, много благодаря за информацията. Аз междуврменно са даунгрейднах на Про от същата година, но без ретина и с дикс, но пък с 256ссд и 16рам, което ме устройва отлично. Естествено, ще се слага по-нататък 480-ка.angelovarna написа:Здравей,

Здравейте,днес мисля да поръчам от ЕМАГ хард диск 480 гб ,че моя и той е 128 гб и ми е малък.Въпроса е ,какво точно да поръчам ,гледам че има различни варианти msata.Бихте ли ми дали линк към такъв ssd,защото ако го объркам трябва да го връщам и ще мине една седмица в разправии,благодаря.