Помощ за софтуер за видео обработка под Mac

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
Аватар
iTouch

Помощ за софтуер за видео обработка под Mac

Мнение от iTouch »

Здравейте! Искам да използвам Photoshop и FinalCutPro под МаcOS, естествено без да ги купувам.
FinalCutPrо има само една пиратска версия в замундата и преди години ми работеше, явно на маверикс, сега нито на капитана нито на сиера може да се инсталира. Някой има ли линк към работеща версия?

Фотошоп 6 опитах да инсталирам като триал верия официалната, след което да се кракне, но не се справих с този ключ, а за капак ми инсталира куп излишен адоб софтуер.

Опитах да инсталирам фотошоп 5 от замунда пак, но отново не поиска да се случи...
Та дали е 5 или 6 стига да работи ще се радвам. Имам бууткамп с уиндоус на трети дял но не ми се занимава през него

Благодаря!
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Аватар
gorgior

Re: Помощ за софтуер за видео обработка под Mac

Мнение от gorgior »

А защо точно замундата? rutracker.org, demonoid.me, brockenstones не си ли ги чувал?
П.П.
Като се прибера ще видя дали го нямах файнал кът някъде и ще ти го кача.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор