Здравейте. От два дена се опитвам да инсталирам въпросния клиент на Макбук Про ретина дисплей но ми дава грешка при инсталирането. Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен.
С ЕлКапитан съм.
Благодаря.
cisco vpn client проблем с инсталирането
cisco vpn client проблем с инсталирането
Последно промяна от jh_ivanov на 19 Ное 2015, 17:36, променено общо 1 път.
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Re: sisco vpn client проблем с инсталирането
Добре де, поне се напъни и дай най-оскъдната информация относно това, което правиш. Примерно : Тегля клиента от ......,клиента е вресия...., след това правя ....., дава ми грешка.....
Ако ли не прати кило боб да врачуваме!
Ако ли не прати кило боб да врачуваме!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Re: cisco vpn client проблем с инсталирането
Ок. Тегля версия 4.9.01.0280 от CNET Download. Разопаковам файла и стартирам демиджа. Давам ок ок или кантиниум, иска ми паролата за юзера на компа и след това излиза съобщение §е не може да инсталира клиента защото не намира инсталационния файл или нещо подобно.
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
От синет само вируси и скам, честито на печелившия.
"Мисля-значи съществувам"
Теглил съм и от друго място и от Руторент но крайния резултат е все един. Не иска да се инсталира.
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
В MacOS няма нужда от допълнителен клиент за Cisco VPN. Добавя си се като стандартна връзка в Preferences -> Network. -> "+" -> Interface - VPN -> VPN Type - Cisco IPSec -> Create
И си задаваш съответните настройки за адреса на сървъра, акаунт, парола... а в аутентикейшън сетингс се слага шернатия ключ на сървъра или сертификата.
А този друг клиент, който се опитваш да добавиш, всъщност най-вероятно не се инсталира, защото по дефолт в MacOS е забранена инсталацията от външни източници (да кажем - зареден софтуер от някъде си в Интернет). (Preferences -> Security -> General -> (евентуално - Click the lock to make changes + root парола) -> Allow apps downloaded from: -> <избираш кое да ти е разрешено>... но по-добре да не сагаш разни недоказани софтуерчета от къде ли не, за да не ревеш после)
И си задаваш съответните настройки за адреса на сървъра, акаунт, парола... а в аутентикейшън сетингс се слага шернатия ключ на сървъра или сертификата.

А този друг клиент, който се опитваш да добавиш, всъщност най-вероятно не се инсталира, защото по дефолт в MacOS е забранена инсталацията от външни източници (да кажем - зареден софтуер от някъде си в Интернет). (Preferences -> Security -> General -> (евентуално - Click the lock to make changes + root парола) -> Allow apps downloaded from: -> <избираш кое да ти е разрешено>... но по-добре да не сагаш разни недоказани софтуерчета от къде ли не, за да не ревеш после)

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Благодаря много за изчерпателното обяснение. Ще пробвам и ако се получи ще черпя.
iPhone 7 32GB , iOS 10.2