Антивирусна за Mac OS X
Антивирусна за Mac OS X
Моля препоръчайте ми антивирусна програма за Mac OS X Yosemite.
iPhone 6 64GB Space Grey
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
Re: Антивирусна за Mac OS X
eset_cybersecurity Аз ползвам тази.
Аз лично имам 3 мака и нито една антивирусна лично за мен е ненужна
Kaspersky internet security, 3 лиценза закупих преди седмица за 3 мака.Преди това пробвах и други, но останах разочарован.
Благодаря! Аз също съм се насочил към Kaspersky internet security.
iPhone 6 64GB Space Grey
Дано да си прав още много година за напред,че такава тема ще е ТАШАК.
Аз не бих си сложил антивирусна на Мака,докато не се убедя 100%,че наистина съществуват вируси за OS.
Аз не бих си сложил антивирусна на Мака,докато не се убедя 100%,че наистина съществуват вируси за OS.
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Не става въпрос само за вируси, но то зависи и за какво си ползвате машините в крайна сметка.
Колегата горе го каза: ако си спец по автоголове, трябва ти "антивирус". Обаче, трябва да я прекръстят на "анти-глупав юзър".
"Мисля-значи съществувам"
Човека най-учтиво Ви помоли: "Моля препоръчайте ми антивирусна програма за Mac OS X Yosemite." Защо толкова народ тръгнахте да му обяснявате, кой, защо НЯМА антивирусна на Мака си и защо той е толкова глупав, та иска да си инсталира нещо на собствения компютър? Компютъра си е негов. Щом не му пречи, може да си инсталира каквото пожелае. Не е престъпление да имаш антивирусна на собствения си МАК!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ами, не е лоша идея да се светне юзърът кое е маркетингова програма и кое действителна нужда, не мислиш ли?
Ето, съвет: Нортън интернет секюрити. Няма по - добър.
Ето, съвет: Нортън интернет секюрити. Няма по - добър.
Принципно повече от 6 години се подновява лиценз(за 5 машини става на въпрос) за него, но за уиндоус.Та там съм много наясно че по-добро от него няма, но за маковете исках да пробвам нещо друго тъй като тук нещата са по-различни.По-различни друг път, последната която пробвах(Bitdefender) е повече от прехвалена и реших да я пробвам преди покупката, до която пък изобщо не се стигна тъй като тя реши да ми забърше едно 10% от машинатаkioshev написа:Благодаря! Аз също съм се насочил към Kaspersky internet security.

П.П.Машините ми се ползват за сериозна работа(банкиране и т.н.) и на практика няма как да не се погрижа да не са максимално защитени.И да, иначе за потребители които ги ползват само за игрички, скайп и интернет не мисля че им е необходима никаква друга защита.За същите просто не е проблем да задържат cmd+r при стартиране и те така.
Аз съм точно от тия. Чат пат и филми от замунда свалям.И да, иначе за потребители които ги ползват само за игрички, скайп и интернет не мисля че им е необходима никаква друга защита.
Колега, съгласявам се с Alxx, че такива неща не са ти нужни. Касперски е доста тегава програма и няма да ти намери вирус. Може би най-много да сложиш програма за чистене на spy
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Ами това е от днес.Трябваше да изтегля един архив и към него имаше бонус
Както и да е, намерих си го на друго място чист естествено.

Пиратски софт от "сигурен източник", да? Без коментар.
Ами недейте и да коментирате в крайна сметка като имате бегли познания, в противен случай само дразните и ставате смешни.
П.П.И не, ставаше въпрос за stock software, но все тая.
П.П.И не, ставаше въпрос за stock software, но все тая.
Да бе, аз от оня ден имам мак и ги паса с колците.
П.П. Я, кажи ми моля те, мистър "не бегли познания", защо на МакОС, линукс Минт и боза ХР нямам вируси и троянци без антивирус за години наред? Един, единствен път съм брал ядове на ХР, но защото си го заврях сам.
П.П. 2 Рекламираш "Касперски" за силен антивирус? Ти сериозно ли? Силни са основно за малуера който сътворяват самите те и си осигуряват пазар, иначе са тотална щета. Ако си чувал понятието "евристичен анализ на файл", щеше да знаеш, че съществува само при Епъл(вграден), Доктор Уеб и Нортън. Другото е боза със сверка по база данни и нищо повече.
Ми, хич не е все тая. "Сток" е само и единствено софтуерът от апстор. Всичко останало носи риск и от потребителя зависи доколко е премерен. Като си го търсиш, си го получаваш. Това обаче не прави МакОС незащитена, ами теб - глупак. Не си ли го навреш сам, няма как да те "хакнат" или "получиш" случайно вирус. Ама лакомията за аванта е голяма, нали?И не, ставаше въпрос за stock software, но все тая.
П.П. Я, кажи ми моля те, мистър "не бегли познания", защо на МакОС, линукс Минт и боза ХР нямам вируси и троянци без антивирус за години наред? Един, единствен път съм брал ядове на ХР, но защото си го заврях сам.
П.П. 2 Рекламираш "Касперски" за силен антивирус? Ти сериозно ли? Силни са основно за малуера който сътворяват самите те и си осигуряват пазар, иначе са тотална щета. Ако си чувал понятието "евристичен анализ на файл", щеше да знаеш, че съществува само при Епъл(вграден), Доктор Уеб и Нортън. Другото е боза със сверка по база данни и нищо повече.