Здравейте!
Преди малко опитах да инсталирам OS X Yosemite на Macbook Air и ми изписа, че са ми нужни 4.81 гб за инсталация. Съответно почистих някои неща и освободих около 6 гб. Тръгнах да свалям операционната система, но връзката с интернет прекъсна и съответно тегленето също. Само, че след това се оказва, че докато е дърпало ми е заело памет и в момента имам около 1 GB свободни, а реално трябва да са повече.
В Downloads няма нищо, понеже тръгнах да дърпам операционната система от AppleStore.
Някой има ли идея къде мога да намеря сваленото до момента от операционната система и да го изтрия, за да си освободя памет?
Мерси предварително!
Въпрос за Macbook Air
- Angel-Petkov
Въпрос за Macbook Air
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011
Re: Въпрос за Macbook Air
...
Последно промяна от iDI0T на 10 Ное 2014, 15:08, променено общо 1 път.
- Angel-Petkov
Няма такова нещо там. Дори пуснах търсачката, но пак не намира нищо свързано с OS X Yosemite.iDI0T написа:Намира се в Applications/ под името "Installation OS X Yosemite.app.download"
Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011
...
Последно промяна от iDI0T на 10 Ное 2014, 15:09, променено общо 1 път.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Не ти ли дава да пуснеш наново свалянето (тогава би трябвало да засече недосваления файл и да започне откъдето е спряло - това се случва, когато си дал pause на сваляне на файл от appstore и го пуснеш пак)?
ПП. Съвет - не си дръж SSD-то на лаптопа натъпкано до дупка. Затормозяваш сериозно работата на машината. Операционната система на същата е добре да разполага с поне 10-15GB свободно пространство за писане.
ПП. Съвет - не си дръж SSD-то на лаптопа натъпкано до дупка. Затормозяваш сериозно работата на машината. Операционната система на същата е добре да разполага с поне 10-15GB свободно пространство за писане.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Е това е проблема на 64gb ssd, aз на 128gb го държа на около 50 гига свободни но през няколко месеца архивирам на външен диск
angelovarna написа:Не ти ли дава да пуснеш наново свалянето (тогава би трябвало да засече недосваления файл и да започне откъдето е спряло - това се случва, когато си дал pause на сваляне на файл от appstore и го пуснеш пак)?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
- Angel-Petkov
Оправих се, благодаря ви. Иначе след инсталация имам 11 свободни от 60gb. Мисля, че не е зле.
Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011