Plex Media Server

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
Аватар
gogi71

Plex Media Server

Мнение от gogi71 »

Plex Media Server или как да гледаме филми от вашия MAC на iPhone !

1.Свалете си Plex Media Server и го инсталирайте на вашия Mac.

Свали

2.След като го инсталирате, горе в дясно ще се появи иконката приложението. Кликнете на нея и изберете Media Manager.

3.Вашият браузър ще отвори самата програма.

3.Там ще видите раздел Моята библиотека и бутон Добавете секция .

4.Изберете секция Добавете Филми примерно.

Изображение

5.Свалете си VLC for IOS, на вашия iPhone.

6.Oтворете VLC изберете ‘Local Nework’ и ще видите Plex-просто кликнете върху него.

ИзображениеИзображение

7.Гледайте

Изображение
ilievandon

Re: Plex Media Server

Мнение от ilievandon »

С тази програма може ли да се гледа от Macbook на SAMSUNG TV? Свалих я и на лаптопа и на телевизора ама нещо немога да се оправя ако вобще става да се гледа свален филм на компютъра на телевизора. Ако може ще съм благодарен да ми опише как става. Също така опитвах и с една друга програма за която също пише, че може чрез нея да се гледат филни от Makbook-a на SAMSUNG TV. Програмата се казва Vuze. Ще съм благодарен ако ми напишеш как е възможно да се случи това. Благодаря.
ilievandon

Re: Plex Media Server

Мнение от ilievandon »

Хора кажете как да гледам филми от компютъра на телевизора без кабел? Стая програма май може ама като не съм много в час немога да се оправя. Кажете моля как и с коя програма става. Благодаря.
Публикувай отговор