Здравейте!
Някой използва ли електронните услуги на НАП с МАК ОС Х?
Както и електроннен подпис?
НАП и МАК ОС
Re: НАП и МАК ОС
Да с виртуален Windows 

Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
опитвам се с vmware fusion, но нещо не се появява там устройството, което е на stampit, включвам в усб-то и никаква реакция, от настройките на програмата се опитвах да го разреша да се вижда на уйндолса, и там вече излезе нещо, че уж е готово, но пак го няма, инсталирам съм сертификатите. Има ли как да тествам дали работи и какво липсва?
Благодаря!
Благодаря!
Оправих го с виртуалната кутия, вече работи супер. От настройките трябва да се шарне подписа, за да може да се използва и на бозата.
Благодаря ви!
Ако знаете някоя програма за подписване на документи през МАК пак ще ми е полезна
Благодаря ви!
Ако знаете някоя програма за подписване на документи през МАК пак ще ми е полезна

аз съм с vmware и работи без проблем, просто ако автоматично не вижда четеца, ръчно го добавяш да се вижда и във виртуалната боза
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Всичко работеше чудесно докато не дойде момента, в който ми се наложи да подам едно уведомление в електронния НАП и в полето "избор на файл", след като избрах файл и натиснах "провери и подпиши" ми излезе алерт, "няма избран файл", и сега мисля как да избегна този проблем, в обикновен сайт с обикновен ъплоад на файл - няма проблем, но в НАП нещо не се получава...
А за бууткамп доколкото разбрах, ще ми е нужен оригинална боза, която нямам, нямам и CD/DVD..
А за бууткамп доколкото разбрах, ще ми е нужен оригинална боза, която нямам, нямам и CD/DVD..
Не е зор да е оригинална, има само една малка подробност. Търси ме, знаеш къде. Ще ти светна на лс, може и диск да ти пратя 

"Мисля-значи съществувам"