Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с компютрите на Apple - MacBook Air, Macbook Pro, Mac Mini, iMаc, Mac Pro, а също така и за операционанта система Apple OS X...
Apple представих новата си ОС, която ще бъде достъпна края на лятото. Новата котка в семейството ще бъде с интегрирани Notes, Reminders, Messages, Notification Centre и др. Както виждате много неща от iOS ще бъдат достъпни и на ОС-а за компютрите.
По кратки първоначални наблюдения, ми се види по бавен от лъва. Но ще видим как се държи в последствие. Най-доброто от ОС ите на мак е това , че можеш да си инсталираш и преинсталираш без да губиш и грам информация, нещо доста чуждо и далечно за майкрософт.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Моят лаптоп е Macbook white 2010, 2.4GHz Core Duo, 2GB RAM. Ще имам ли трудности при работата с новия мак по ваше мнение колеги или да си остана със стоковия с който съм купил лаптопа?
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Става, но по мое мнение изчакай следващия билд и тогава го пробвай. Но ако искаш можеш да го инсталираш Планинеца да го пробваш и ако не те кефи да си върнеш Лъва или там с което си купил лаптопа. И при двата процеса няма да изгубиш нищо освен час,два време в инсталиране.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
От време на време забива с черния екран искащ рестарт. Винаги когато го видя са ми пуснати Фокса и Тунса, едно от двете води до краша.
Не се кънектва автоматично към познати уай-фай мрежи, нищо че му е зададетно
Айстатспро не работи за сега
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Ако говорим за лаптопа от подписа ти, то проблема с черния екран и светещата клавиатура се среща и под 10.7. Свързано е с втората видео карта. За Lion май изкараха някакъв ъпдейт в последствие, който явно не е итегриран още в 10.8...
под черен екран имам в предвид малкия черен правоъгълник с надписи на няколко езика , че операционната система е спряла да работи и компютъра трябва да бъде рестартиран. еквивалент на джам е синия екран на смъртта
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
А, ок Мислех, че става въпрос за феномена наблюдаван точно при 15-ките от 2010та с "i" процесори, при които системата просто забива и трябва хард ресет... Моя грешка
И мен живо ме интересува AirPlay функцията, аз на Лъва не можах да го подкарам като хората, успях само една снимка да изкарам на ТВ. За планинеца пише че ще поддържа AirPlay Mirroring !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
So there you have it. I have tried to present every case I could think of where a gap existed between an app offering on iOS and OS X. Apple has stated that they want to release OS X updates more frequently, and I can imagine that we could see a few of these new apps or changes in the next update.
As some people have pointed out, the idea exchange between iOS and OS X does not just go one way. As we recently saw with iPhoto, there are some great Mac apps and features that could improve the iOS experience as well. In any case, it seems that Apple is trying to make the same apps available on both operating systems, and the content between them synced with iCloud, allowing users to do many of the same things regardless of what device they are on.