iPad Air 2 - след рестарт сам си отваря приложения.
iPad Air 2 - след рестарт сам си отваря приложения.
Реших да си рестартирам iPad-a, като преди това затворих всички приложения (плъзгайки нагоре, както си е начина за затваряне), после след рестарт натиснах два пъти хоум бутона и се оказа че имам отворени 5-6 приложения, пак ги затворих и пак рестартирах и пак после бяха отворени. Това става след ъпдейт към iOS 9 (9.0.2). Това някаква нова функция ли е или бъг? На телефона не прави така, ако всичко е затворено и го рестартирам, после няма нищо заредено като натисна два пъти хоум бутона.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Re: iPad Air 2 - след рестарт сам си отваря приложения.
Първия 6S, който пипнах беше така. Бъг е. Има го и при други айфони, а от теб чувам за айпад. Рестор те чака...
"Мисля-значи съществувам"
Обнових и още един iPad същия като моя от 8 на 9 и той почна да прави така, както казваш рестор ме чака.Alxx написа:Първия 6S, който пипнах беше така. Бъг е. Има го и при други айфони, а от теб чувам за айпад. Рестор те чака...
Apple iPhone 7 32Gb Black
Това е от iOS 9. Моя iPhone 5S след рестор през ДФУ от 8.х.х до 9.0.2 прави същата работа. Рестор няма да ти помогне. На следващата версия предполагам, че ще го оправят от Apple.
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.
https://www.facebook.com/moskovhunt
https://www.facebook.com/moskovhunt