EDGE/GPRS & Low Battery

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
DidoIBM

EDGE/GPRS & Low Battery

Мнение от DidoIBM »

Здравейте!

От скоро минах на план който включва ънлимитид интернет и ми пада батерията страшно бързо, въпреки, че не ползвам 3Г и съм спрял всички приложения, които ъпдейт-ват инфо от интернет. Въпроса ми е нормално ли е това след като не ползвам 3Г...
iPhone 3G 8GB
Hackintosh - Leo4All v3.0
Slackware 13.0
Windows 7 Ultimate
achkata

Re: EDGE/GPRS & Low Battery

Мнение от achkata »

Хм.. на моя ipad2 постоянно му е включен 3g модула и не съм забелязал да му смъква батерията на килограм...
Дори в зони с 'играещ' сигнал 3g/E/gprs смущаващо изтощаване на батерията - тоже.
Смъква се за часове 3-4-5-6ч. като му ползвам активно нета през 3g-то в комбинация от множество напускани приложения (доста са си и location based)..
-----

Колко бързо пада пада батерията при теб? iOS версия?
iPhone 4S 16GB white 5.1 @Globul
iPad 2 3g 32GB black 5.0.1 @Mtel
Аватар
iTouch

Re: EDGE/GPRS & Low Battery

Мнение от iTouch »

Едва ли проблема е от сим картата, която си поставил в айпада. Преди това нормално ли работеше? Аз те съветвам следното. изрежи една предплатена сим карта и я сложи в айпада. Пусни 3г и виж дали ще държи батерията нормално. Ако държи нормално иди пак в оператора си и поискай смяна на сим. Случва се да има дефектни сим карти и може да ти оказва някъкво влияние това. Аз също имам мобилен интернет на моя, но няма проблеми с разхода на батерия.
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Публикувай отговор