iPad видеонаблюдение

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
madabaster

iPad видеонаблюдение

Мнение от madabaster »

здравейте,имам iPad 64gb модел 1337,имам и камери за видеонаблюдение и искам да мога да ги виждам през iPad-a.пробвах всички free програми от appstore-то на itunes но не вършат работа.доколкото схванах за да мога да ги гледам на iPada трябва да поддържа java номай няма такова животно за него.няко пробвал лие това нещо.пиша си ip-то на камерите,порта,усера и паролатано нестава нищо.пробвах и някои веб браузери с идеята през web да ги гледам но итова не става.иначе на лаптопа ми си работят през web.някакви идеи...
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Re: iPad видеонаблюдение

Мнение от nistel »

Камерата ти каква е? Маркова или някакво китайче?

Гледам съм и на iPhone и нa iPad камери, но разбира се не в режим ActiveX - единствния начин да се гледа в този режим е Internet Explorer виж какви други режими поддържа за гледане камерата ..
madabaster

Мнение от madabaster »

Значи трябва да видя какви други режими поддържа DVR-a ли?т.е. да го настроя по друг начин(някакъФ) да работи ли,или...?

поздрави:Николай
niyon

Мнение от niyon »

Аз гледам с LogMein. Използвам я и с iPhone и с iPad.
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

По-скоро какви режими предлага за гледане web интерфейса, който ползваш. Би трябвало да има и motion jpeg
madabaster

Мнение от madabaster »

ок,мерси за отговорите,днес ще пробвам да видя какво ще стане.A тази програма LogMein не е ли нещо като remoote desktop ?
Аватар
silva88

Мнение от silva88 »

виж какво ще ти предложат от тук http://alltimecams.com/live-3g . Мисля,че ще могат по компетентно да ти отговорят на въпроса
Аватар
Ross

Мнение от Ross »

Аз гледам обектите ми с програмата iVMS-4500 HD, но мисля че трябва NVR/DVR устройствата да са на Hikvision, не съм сигурен дали работи с други устройства.
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Аз пък гледам от коя дата е последният пост в темата и ви се чудя на акъла.
"Мисля-значи съществувам"
santos
Обратна връзка:

Мнение от santos »

Зависи от камерите, по принцип има различни DVR за различните модели камери. Питай тук http://icansee.bg/ с какво записващо устройство е съвместимата камерата ти.
Публикувай отговор